reklama

Mamuski z Ennis

Witam maunie,troche pozno hih
Ja tam czasem zagladam na watek Limerciki i nawet czasem sie odezwe,ale nie chcialaym zupelnie zrezygnowac z tego..
Ja dzis troche posiedzialam na dworku,bylocalkiem pryjemnie ale teraz brrrr strasznie zimno.Piec hula a ja siedze i telepie sie pod kocem.
Buba kiedy w koncu ten slubek?
Krycha i co tam kochana dalej myslisz o pojezdzie dla dzieci?Zdecydowalas sie juz na co kaske bedziesz zbierac?

reklama
Witam maunie,troche pozno hih
Ja tam czasem zagladam na watek Limerciki i nawet czasem sie odezwe,ale nie chcialaym zupelnie zrezygnowac z tego..
Ja dzis troche posiedzialam na dworku,bylocalkiem pryjemnie ale teraz brrrr strasznie zimno.Piec hula a ja siedze i telepie sie pod kocem.
Buba kiedy w koncu ten slubek?
Krycha i co tam kochana dalej myslisz o pojezdzie dla dzieci?Zdecydowalas sie juz na co kaske bedziesz zbierac?

a slub to w lipcu jeszcze pol roku mi zostalo ale i tak szybko leci musze cos juz zaczac myslec gdziec co i jak bo ja narazie to sie za suknie bire zamiast za reszte hehe:-) mysle nad miejscem ale niewiem gdzie bym mogla zrobic wesele na 20kilka osob...hmm:baffled::confused::confused:

hej kobietki i ja jestem.poczytuje was codziennie jak sie uda ale nie zawsze czas napisac.wczoraj bylam w pracy od 6 do 9 takze padam do tego jeszczee dziecko i obowiazki domowe...no polowa obowiazkow mezus i tesciowa pomoga.
wiem ze mnie tu juz prawie n ie ma ale nie chcialabym zeby watek caliem upadl!!!!GASTONE KRYCHA JUSTYSIA GRATULUJE FASOLEK.SUPER !!!ja tez jeszcze roczek dwa i "synusia"planujemy tylko najpierw musimy chatke w pl kupic.a jak wasze dzieciaczki//moja to taki lobuz ze szok...ale duzo powtarza madra dziewczynka:-)moze juz nie dlugo bedzie z nia kontakt:-):-):-)?Gastone czy Maksiu rozumie ze bedzie miec dzidzi w domu???
postaram sie wpadac codziennie zeby watek przetrwal!!!pozdrawiam was paaaaaaaa

Hejka! Ja na chwilkę bo podam na twarz normalnie...

Nadal myślimy, ale chyba razcej zdecydujemy się na tego P&T! Widziałam w Smyths'ie ostatnio jest promocja za prawie 300e, ale to Classic no i po co już mi teraz... Mamy dużo czasu, więc liczę jeszcze na niejedną promocję ;-)

Sylwisko22, nie dziękuję i trzymaj za nas kciuki, żeby wszystko dobrze poszło :tak:

Dobranoc mamusie :sorry2:

Melduje sie druga!
Sylwia milo cie w koncu zobaczyc! Wpadaj czesciej!
Co do Manka to jeszce nie za bardzo rozumie,chociaz wie z e w brzuszku jest dzidzia.Boje sie troche co to bedzie jak sie urodzi bo moje szczescie jest tak strasznie rozpieszane i kochane..Ale moj synus to madry chlopczyk,wiec nie bedzie mysle az tak zle.
Krycha mowisz P&T no to chyba najtansza opcja.

hej ja tez jestem...po pracy ledwo co zdazylam dziecko polozyc...
trzymam kciuki za wasze brzuszki...:-)
podobno w sobote ma byc -10 stopni w nocy:szok:znowu:wściekła/y:
no nic uciekam
wpadne jutro spokojnej nocki paaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry