S
saskiana
Gość
hej hej
tez slyszalam o tym buncie na jedzenie-dzieci interesuja sie czyms innym w dzien i nadrabiaja potem w nocy.
choc mamy,ktore karmia piersia,moze wasze maluszki sie juz nie najadaja-potrzebuja wiecej.
Ja np przeszlam juz na mleko 2(choc slyszalam rozne opinie-ze niby ta 2 to czysta komercja itd)i rzeczywiscie,nie widze zeby maly chcial mniej jesc.
A wiadomo,ze mleko matki jest mniej tluste od mm.
Moze sprobujecie bardziej kaloryczne posilki dzieciom dawac.Bo one teraz wiecej potrzebuja energii.
widzicie,u nas odwrotny problem-robie wszystko zeby moj maly tyle nie jadl.
to ile on je to smialo jadlo by troje innych dzieci.
Bo ja tak na dobra sprawe stoje caly dzien przy garach
dla niego miseczka musli z polowka banana i jablkiem to na dlugo go nienasyci.
ale on nie jest gruby.
na obiad on potrafi zjesc calego sporego ziemniaka,srednia marchew,zoltko plus kawal miecha z maslem.
no i w nocy o 1 budzi mi sie na mleko jeszcze.Mimo,ze na kolacje daje mu kaszke z owocami-lyzeczka,i godzine pozniej mleko tak 180ml.
samych owocow mu wogole nie podaje-bo za pol godziny bedzie placz.
gdybym miala sloiczki podawac to finansowo widze siebie zle
asiulek-ladnie ci waga schodzi,tak trzymac!
zaraz do was wracam-chlopaki glodne jak wilki!!!matko przenajswietrza!
ide im do lozka zaniesc sniadanko,tak grzecznie ogladaja program wedkarski,ze im sie nalezy
tez slyszalam o tym buncie na jedzenie-dzieci interesuja sie czyms innym w dzien i nadrabiaja potem w nocy.
choc mamy,ktore karmia piersia,moze wasze maluszki sie juz nie najadaja-potrzebuja wiecej.
Ja np przeszlam juz na mleko 2(choc slyszalam rozne opinie-ze niby ta 2 to czysta komercja itd)i rzeczywiscie,nie widze zeby maly chcial mniej jesc.
A wiadomo,ze mleko matki jest mniej tluste od mm.
Moze sprobujecie bardziej kaloryczne posilki dzieciom dawac.Bo one teraz wiecej potrzebuja energii.
widzicie,u nas odwrotny problem-robie wszystko zeby moj maly tyle nie jadl.
to ile on je to smialo jadlo by troje innych dzieci.
Bo ja tak na dobra sprawe stoje caly dzien przy garach

dla niego miseczka musli z polowka banana i jablkiem to na dlugo go nienasyci.
ale on nie jest gruby.
na obiad on potrafi zjesc calego sporego ziemniaka,srednia marchew,zoltko plus kawal miecha z maslem.
no i w nocy o 1 budzi mi sie na mleko jeszcze.Mimo,ze na kolacje daje mu kaszke z owocami-lyzeczka,i godzine pozniej mleko tak 180ml.
samych owocow mu wogole nie podaje-bo za pol godziny bedzie placz.
gdybym miala sloiczki podawac to finansowo widze siebie zle

asiulek-ladnie ci waga schodzi,tak trzymac!
zaraz do was wracam-chlopaki glodne jak wilki!!!matko przenajswietrza!
ide im do lozka zaniesc sniadanko,tak grzecznie ogladaja program wedkarski,ze im sie nalezy

?
. W ulotkach przeciwbólowych i antybiotyku jest jak byk napisane : „ powoduje uczulenie . W razie wystąpienia reakcji natychmiast odstawić „.
W sumie nie wiem które powodują uczulenie
. Nie wiem co robić
. Dzięki temu za łóżeczko dostanę 51 zł ehh… a nie jakieś marne grosze...
. Jednak ja jestem bardzo przeczulona na punkcie postawy , stópek i kręgosłupa
… Żyć nie umierać:-) .
Widać, że trochę go to boli, bo jak wstaliśmy nie chciał się bawić tylko jeść i za pół godzinki znów spać. Głowa cała rozpalona, ale temp.37,2, więc jeszcze nic nie daje od gorączki, tylko smaruje dziąsła. MOże na noc dam przeciwbólowy.