S
saskiana
Gość
hej hej-podtrzymuje topik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tego to juz w ogole sobie nie wyobrazam bleee 

) a w zamian dali nam ich auto. W drodze powrotnej wjechali w jakas dziure i odruchowo wcisneli sprzeglo... no i szlag go trafil. Musieli zamowic lawete. Z Berlina do granicy zaplacili 1400zl. Masakra :/ Z granicy moj M juz ich scholował. Swoja droga mogli poczekac w berlinie bo paliwo to jakies 150 - 200zl. No jest mala roznica niz połtora koła
auto stalo do dzisiaj na warsztacie. Nie dosc ze popsuli to matka eMa powiedziala ze oni absolutnie tego nie zapłaca. Wybuchla klotnia (dobrze ze mnie tam nie bylo). Ja nie rozumiem jak mozna popsuc i zrzucic koszty na nas??? Mnie troche inaczej wychowano. No ale mniejsza z tym....
Nie ucieklam daleko - zeby nie bylo ze eMa zostawiłam ale odeszlam na taka odleglosc ze trzeba bylo mowic BARDZO glosno zeby sie uslyszec 

nie pobiliście czasem jakiegoś lustra?? to aż nienormalne żeby na jedną rodzinkę tyle nieszczęść spadło w tak krótkim czasie
musisz być silna babką ja bym już chyba w jakąś deprechę wpadła Teściowa no comment
jak postępy na budowie?