Napisalam posta dluzszego niz "Pan Tadeusz" to mi sie ta swinia laptpowa wylaczyla...
Savanna bidulko, szkoda gadac, to chyba faktycznie to lustro...Ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo z tym autem zapalaonym.
Ja dwa lata temu rwalam zeba madrosci, odlatywalam " W TRakcie" bo byl podropialy i podwojne znieczulenie dostalam. Dwa dni do tylu chodzilam

No i w zwiazku z t
ym dzisiaj nieraz mysle ze moze ten zab by sie teraz przydal hi hi.
Qassandra kochana na moje oko to zeby,u nas tez bylo slinienie dluuuuuuugo, potem nagle zaprzestalo i jeczenie po nocach bylo ostre

,teraz mamy dwa zeby i troche mniej jeczymy

, ale za to powrocilo nocne jedzenie...
Co do DukANA, to ja dizisaj przesadzilam....potrojne urodziny mielismy u mojej siostry i wypialam troche wodki z cytryna....kurcze wyrzuty sumienia mam..ale na wadze dzis rano bylo 4kg mniej

:-), juuuuuupi! Teraz wazne zeby przejsc do drugiego etapu. Lawina gdzie jesteeeeeeeeeeees??????????????
Isabell nie bylas u tesciowej? w sumie Ci sie nie dziwie.
Saskina moja mowi tata i baba jak jej pasuje, mama nie powie za cholere , zawzieta jest.
,
sprobje wrzucic filmik "chodzikowy"na TS, ale nie recze za efekt, bo ciezko u mnie w tej kwestii
Wazka????????????????????????????????????????????????????????????????????????????