reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej!!!
ja tylko na chwlke o na dworze ładnie wiec korzystamy z tej pogody:tak:ja od rana cały czas cos robie,sprzatam,prasuje,gotuje,dobrze ze mój M ma dzs wolne to sie dziecmi zajmuje i obiadek zrobil:tak:
a ja teraz zasiadłam z kawka i odpoczywam-a co?????mi też sie nalezy;-)

pozdrawam,miłego dnia:-)

agniechak-a teciowa sie nie przejmuj,te typy tak mają;-)

reklama
Agniecha trzyumaj sie i tak trzymac z tesciowa nie ma zartów ja tez swoje wojny przeszłam ale od roku mam spokój bo zaniemówiła ............... poprostu po udarze odebrało jej mowe i nie ma jak sie kłócić:happy2::happy2: atak to wiecznie o cos jej chodziło , to był taki typ ze jakby nic nie powiedziała to by chora była:eek::eek::eek:

Lidka ale ty masz fajnie ze maż ci sie dziecmi zajmuje mój to nigdy nie ma czasu albo spi, zobaczymy moze to sie zmieni jak bedzie drugie:eek::eek::eek:

Ja od rana byłam na zakupach pózniej u szwagierki bo mąz tam układał panele skonczyli o14 i przyjechali do mnie i układaja teraz w pokoju tesciowej mam nadzieje ze do 19 skończą:tak::tak::tak:chałas taki od ciecia tych panel ze az w uszach piszczy a mała w brzuchu non stop jak włańczaja ta maszyne to kopie :-):-):-)chyba jej nie pasuje takie głosne zachowanie :tak::tak::tak::tak:

hej laski pogoda w kratke wiec dlugie spacery odpadaja u mnie ale na 17 ide z męzem i synem do kina na Disco Robaczki mam nadzieje ze bedzie fajna bajka:tak::tak::tak::tak: mykam sie szykowac bo jeszcze do sklepu chce wejsc po drodze:tak:
miłej niedzieli:-):-)

Hej!My dziś grila zaliczyliśmy pod balkonem ale co tam ważne,że był.Mam dziś humor do d,bo m dał mi pospać do prawie 10,tylko co z tego,gości zaprosił a w domu burdel.
Iwcik daj znać jak film,warto iść,bo my planowaliśmy na dzień Dziecka iść.
Lidka pozdrowionka!

hej mamuski!!
witajcie w ten brzydki,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:ja już mam dosyc tej pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kiedy bedzie lato??????????????????????????????????????????????????????????????
ja od wczoraj chodze zła a to wszystk przez internet cały dzien wczoraj nie mogłam sie połaczyc z neem,brak zasiegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i dzisiaj też miałam problem z uruchomieniem internetu.
niedziela mi mineła fajnie,byłam z krystiankiem u fryziera,pózniej znajomi przyjechali i było fajnie.
a dzis juz mam wszystko zrobione,posrzatane,obiad mam z wczoraj wiec teraz mam chwilke dla siebie i z kawka zasiadlam i odpoczywam.

pozdrawiam!!!

iwicik-jak tam po bajce?fajna jest?warto isc na nią????

hej laski

Ja sie usmiałam z bajki maksiu zadowolony no i maz stwierdził ze fajna i nawet była reklama jakies bajki psy i koty mowi zebysmy tez poszli z dzieckiem bo zapowiada sie bardzo fajnie , fajniusie teksty leca no i mysle ze warto isc na disco robaczki:tak::tak::tak:

my po kinie jeszcze wybralismy sie z sasiadami do restauracji i było bardzo fajnie i milo zakonczylo sie flaszeczka u nas no i takim to sposobem mój syn dzisiaj zaspal do szkoły:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj zaczełam masaze na nogi i nawet zadowolona jestem zobaczymy jak to bedzie dalej moze bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

Maz w pracy a ja zostalam z cały,m balaganem w domu wiec wziełam sie za sprzatanie no i teraz juz mam dosc siedze z nogami w górze i nie mysle juz nic robic:-):-):-)

witam sie wieczorem:-)moje dzieciaczki spia a m pojechał do tesco bo jutro dzien dziecka a my nic dla dzeciaków nie mamy.:szok:a mi sie jechac nie chciało wiec nie mial innego wyjscia.

milego wieczoru.

iwicik-to mam rozumiec ze polecasz ta bajkę?
odpoczywaj kochana i nogi w gorze trzymaj.;-)
buziaczki:-)

hej laski gdzie wy jestescie

wszystkiego dobrego dla dzieciaczków tych duzych i małych
Ja rano byłam na masazach i musze przyznac ze pomagaja , no i wpadłam na małe zakupy dla dzidziusia :-) zaczyna sie wariacja zakupowa:-D:-D:-D

Lidia planowałam w czwartek do ciebie wpasc ale zapomnialam ze to swieto:-D:-D:-D wiec moze wybiore sie do ciebie w piatek mam nadzieje ze trafie:-D:-):-):-)

reklama
czesc mamusi!!
witam sie i ja dzis z cholernym bólem glowy.juz mam dosc tej pogody:wściekła/y:kiedy sie cieplo zrobi?
ja wczoraj nie zagladałam na bb bo mi net nie:no: działał ale mam nadzieje ze dzis juz bedzie ok.:tak:nocke miałam straszna,budziłam sie kilka razy bo tak strasznie padało nie wiedziałam co sie dzieje,a jak sereny zaczeły wyc to już wogóle miałam stracha co to bedzie i co sie dzieje:-:)szok:
czeka mnie dzis jeszcze prasowanie ale cholernie mi sie nie chce:no:

miłego dnia:-)

iwicik-czekam kochana na Ciebie:tak:

Do góry