reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

wypelniłam :)

Kochaneczka - a ja gumek nie znosze :) wiec teraz zostało mi: zastrzyk (nie lubie igieł), tabletki, implant (nie stac mnie), loteria oraz szklanka wody zamiast :)

Więc z tych metod tabsy wygraly :)

reklama
Kochaneczka tak czy inaczej trzeba uważać, moja mała od miesiąca je już jedną zupkę dziennie, ale dodatkowo do cyca, spodziewam się @ kiedy to będzie osobny posiłek, poza tym za m-c wracam do pracy i pewnie częściowo przejdziemy na mm więc wtedy to już na pewno dostanę...chociaż wcale za tym nie tęsknię, ciekawe czy coś się zmieni w tym temacie, znajomą po dwóch porodach zaczęło strasznie zalewać...

m dzisiaj powiedział, że Kinia jest taka cudowna, że możemy zaraz zabrać się zarobienie następnego dziecka, po czym dodał, że żartuje:eek:, może kiedyś mu się odmieni, bo trochę mi szkoda, że mała nie ma żadnych bliższych kuzynów, ani moje siostry ani rodzeństwo m nie ma dzieci więc na spotkaniach rodzinnych mała będzie jedynym dzieckiem (no chyba że coś się zmieni)...

Hejka.
U nas zwariowane dni:szok: M przyniósl córce pieska szczeniaka ile radochy ma a ile kłopotu z nim wszędzie włazi wszystko gryzie bawić się chce niewiem czy podołam jeszcze z opieką nad psem:no:
RENA co do fotelików napewno odradzam taki łączony czyli podstawka i oparcie nic bardziej badziewnego miałam taki przy córci odradzam,napewno dobry będzie taki z regulowanym oparciem odpowiednio długimi pasami coby zima w kurtce dały się zapiąć no i bezpieczny wypadajacy w testach zderzeniowych dobrze tylko zapewne koszt dośc duży.Co do wózka szkoda że mieszkamy daleko od siebie bo ja mam fajna różową parasolkę chętnie kupiłabym coś w chłopięcych kolorach.
Mój już je obiadek jako oddzielny posiłek no i @ dostałam 2 sierpnia strasznie obfita była ale u mnie to norma wcześniej miałam krótkie nieregularne krwawienia wziełam to za okres niestety po wizycie u gin okazało się że to z rany na szyjce nadżerka wróciła po ciązy bo wcześniej miałam wymrażaną,czeka mnie ponowny zabieg i dopiero wtedy moge założyć sobie spiralę u mnie juz wszystkie metody odpadają niestety:no:

Anek no mi rozowa nie bardzo wiesz bo to dla Piotrka chcialam:-D:-D fotelik kupie albo Graco albo Maxi Cosi te wieksze foteliki nie maja pasow swoich zapina sie tymi samochodowymi tylko wlasnie nie wiem czy to dobre rozwiazanie:baffled::baffled::baffled:

a wozek poluje na taki model nie jest to parasolka ale tez jest lekki maly i wszedzie sie miesci http://allegro.pl/espiro-magic-4-i2556177785.html

Ostatnia edycja:
ale tu pusto???????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
co jest z Wami? cieplo sie zrobilo i od razu cisza:-D:-D:-D

ja sie musze pochwalic ze mezus sie spisal i nie zapomnial o rocznicy wczoraj dostalam czekoladki i wino wegierskie:szok::szok::szok: a dzis zabral nas na wycieczke zaczelismy od McDonald's w Debicy potem pojechalismy do Globikowej gdzie atrakcja dla dzieci ogromne dinozaury plac zabaw i wieza na ktora nie wyszlam a szkoda bo ponoc z samej gory widac Tatry:szok::szok::szok: ale przy drugim poziomie zaczelo mi sie krecic w glowie i nie bylo mowy o wyjsciu na gore mam ogromny lek wysokosci niestety:-:)-( potem kawa u tesciowej i jeszcze po drodze u moich rodzicow i wrocilismy na 20ta do domu dzieciaki mega zadowolone:-D:-D:-D ja tez bo w koncu jakies atrakcje hihihi niewielkie ale zawsze cos:tak::tak::tak:

Hejka.
Ups..RENA dostalam chyba zaćmienia umysłu czytając Twoją wypowiedź o wózku he he
Fajnie że M pamiętał o rocznicy i miło spędziliście czas mój to zabiera ale kolegów na ryby..:no:

Rena, wiem jak to jest- przed porodem miałam co misiąc dzien wyjęty z życia. Aktualnie cieszę się brakiem @ :)
Aylin, ja to bym wode wybrała! ;):p
Anek, Ty na serio z ta spiralą? Ja bym się bała chyba.

Mój Michał zajada zupkę jako oddzielny posiłek i kaszkę jako kolejny więc powinnam się spodziewać @. Po weekendzie (bylismy na weselu wiec tesciowa karmiła go z butli) zauważyłam że mam mniej pokarmu... Mam nadzieje że mi nie zanikł tak szybko...
O wesele nie pytajcie... Mój m popił wiec odwiozłam go wczesniej do domu a sama wróciłam spowrotem na wesele, a co! Stwierdzilam że nie bede marnowac wieczoru, zwłaszcza że byli znajomi ze studiów, pobawilismy.
Upały wróciły a y w piątek do Zakopanego, mam nadzieje że bedzie ponizej 30 bo Michał sie ugotuje!;)

kochaneczka - a dlaczego woda?? znosisz źle hormony czy się boisz?

Dziewczyny jutro i pojutrze w superpharm pampersy sa na promocji za 29.90

Pozdrawiam

reklama
Mam juz 6 miesięcy..:):)

Załączniki

• P1020928.jpg
    P1020928.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 43
Do góry