hej dziewczyny
Ja na chwilke bo mam zaleglosci w domu

Michal wczoraj byl u lekarza bo poprostu nie mial sily juz kupkac tak go sciskalo w rzoladku i lekarz dodal do paracetamolu ibuprom

musialam nazmyslac ze jadl jedzenie z polski a tam ostatnio duzo dzieci ma salmonelle i dal nam pojemnik na kupke zeby ja zbadac

inaczej skubany nic by nie poradzil
w aptece dostalam od dobrej pani saszetki na rozwolnienie ale sa tak nie dobre ze maly nie ruszyl tego !! nic nie chce jesc ale jest troszke lepiej -popija po troszku herbatki ziolowe. zmartwilo mnie dzis ze to co wsadzi do ust to takie same mu wychodzi - wogole nie starwione

jutro mam nadzieje bedzie lepiej
Madziu na jakim bd jest ta szkola? masz adres? zycze milego pobuty w polsce i spokojnej podrozy i zdrowka dla Maryni
Kasiu j - ciesze sie ze z chrzesnica jest lepiej !! od kiedy zostajesz sama z Maciusiem? i na dlugo?
Niunka jak Szymek? lepiej sie czuje?
Aniteczka -spokojnie wszystko sie zacznie ukladac- jak bedzie ci smutno to opowiem ci moja historie jak tu zaczynalam hehe odrazu ci sie polepszy humor
Marzena M - z ta szkola to rzeczywiscie juz slyszalam ze niektorzy musza sie uczyc zaczynajac od alfabetu. moja znajoma nawet niezle mowila po ang ale jak poszla do szkoly byla zla bo musiala zaczac od poczatku bo niestety ani czytac ani pisac po ang nie umiala - to wina tego ze uczyla sie ze sluchu tutaj w anglii a nigdy w szkole nie miala stycznosci z jezykiem ang.
Dzieki Wam wszytskim za zyczenia zdrowka dla Micha - napewno sie przydaly i jutro bedzie jak nowy