Agus04
Fanka BB :)
Ja chyba pójde na latwizne i zobacze co uda mi sie kupic gotowego oprócz paczków- gnieciuchów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Czy podejmę słuszną decyzję z K
:-)
wredna ze mnie zona ale jak maz chce miec chudsza laske w domu to niestety musi sie obyc bez slodyczy ;-)hehe
pozniej idzie sie do specjalnego pokoju oglada sie swoje zdjecia i wybiera jakie sie chce !! super sparwa ale... one sa okropnie drogie !! na szczescie mozna negocjowac i jakos sie dogadac
jak ktoras z was chce pojechac zabawic sie to moge dac namiary.
nawet nie chce pytac B ile juz zostawil w apctece, acha i co najwazniejsze powiedziala, zeby chodzic z nim na spacery, ze swieze powietrze mu nie zaszkodzi, a tez poprawi mu samopoczucie, takze musze dopilnowac, coby tesciowka jutro poszla z wnuczkiem na spacer, bedzie ciezko, bo ona to juz panikowala, ze to zapalenie pluc i tam go okrywaja, grzeja i takie tam
a mamusia moja niestety jest tych co nie pieka, ale ja upieklam kilka chruscikow, wiec sobie podjemy jutro
jak masz ochote to wpadnij, nie zdradze Cie przed mezem ;-):-)

i kochana gratulacje że Maciuś już sam zasypia, mąż jak wróci to będzie mega zadowolony:-):-):-):-)

mnie to najbardziej by sie podobał ten masaz

bo przez nastepne dwa tyg tylko mineralka nam zostanie
a ile Damian mam przy tym zabawy i radości
a co
pomagał mamusi;-)
nie trzymaj nas tak w niewiedzy

A u nas z okazji Tlustego Czwartku Aga ma jakas wysypke na twarzy. Wlasnie wrócilysmy z przychodni gdzie odeslano nas z kwitkiem i mozemy spróbowac jutro o 8.30. Po prostu bomba

ale nie pamiętam, bo to było już tak dawno (3 lata temu)