reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Kasia J. zima i piękna ale Ja to się obawiam, że z tego " soczystego " śniegu znów się zrobi chlapa i zaraz lód.
Ja dziś wyjdę, póki biało połazić, ale jutro coś mi się wydaje, że już bym jechała na własnych butach.
Marzenka, ja to nie wiem o co koma ;-):-)

reklama
Brydka - u mnie jest ciagle bialo i co chwila pada, wiec moze sie utrzyma przez jakis czas

Idziemy sie porzucac sniezkami teraz :tak:

Witajcie , weekend rodzinny. Udało mi sie kupić sofa bed i komodę chłopaki przywieźli więc mam już wszystkie meble , które potrzebowałam. Pięknie jest na dworze.Na daleki spacer się nie wybiorę bo śłisko,ale jak Marynia wstanie to wyjdziemy do ogródka pocykac trochę zdjęć. Ciekawe jaka będzie Marysi reakcja na śnieg.
Poza tym wielkie odliczanie do wyjazdu.Jeszcze tylko 9 dni:-)

hej dziewczynki ,ale zimowo sie zrobilo co. my niestety nie mozemy pojc na dwor:-( , a szkoda bo napewno Szymek by sie bardzo cieszyl ze sniegu.
Ja ciagle zakatarzona juz leci drugi tygzien, a maly prawie zdrowy ale od czasu do czasu leci mu z noska:wściekła/y:, ma juz drugi tydzien ten katar :angry::angry::angry:

Madziu- super ze wszystko masz juz w domku, bedzie co oblewac;-)
Kasiu,j- u nas tez co chwila pruszylo, ciekawe jak dlugo bedzie tan snieg lezal.

MAGDA -A u mnie 3 dni:-):-):-)oj,
juz jest jeden temat w domu:-D:-D:-Dja juz myslami jestem tam daleko:tak::-D:-DNo i mamy przedsmak tego co nas czeka:tak:
U nas tez caly czas pada,ale slonko jakis czas swiecilo i powoli juz topnial ten snieg:-:)-(
Marysia bedzie w szoku,tak jak Dawid wyszlam z nimi na dwor i puscilam Go zeby sobie po sniegu pochodzil,ale mu sie spodobalo nie chcial zejsc z niego:-D:-D:-Dszkoda ze sanek nie mam to bym go powozila troche:tak:

Czesc dziewczyny, ale niespodzianka dzisiaj :-D:-D:-D Kleska zywiolowa my mamy juz pozamykane szkoly:-D:-D:-D kupa smiechu, bawlan przed domem tez stoi, oby jutro tez tak bylo:tak:

a ja miałam jutro do szpitala jechać na spotkanie z diabetykiem:-( tylko jak mam to zrobić jeśli za oknem nic sie zmieni :szok:

No u nas tez prawie caly dzien padal snieg, tylko ze my na dworzu nie bylismy, tzn .Szymek nie byl:-(.
monika- na glownych drogach jest spoko, taxi jezdza , busy tez, wiec napewno dotrzesz;-)

no mam nadzieję Niunka ,tymbardziej że jade rano :tak:
a katar u Was minie pamiętasz dewizę z Polski leczony 14 dni nieleczony dwa tygodnie,więc juz macie finał :tak:

reklama
dzieki Monia , normalnie podnioslas mnie na duchu:-);-), bo juz powoli zaczyna to wszystko byc meczace:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiecie co kobitki teraz to ja chyba przejde na ta diete, co Madzia i Kaska,
tylko czy ja wytrzymam:-p:confused:

Do góry