reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka

mamusiu minusia gorącej kąpieli spróbuję za jakiś tydzień :) a przysiady odpadają bo moje kolana odmawiają mi posłuszeństwa przy samym wstawaniu z łóżka ;) chyba za dużo przytyłam ::) mąż mnie pociesza że w życiu by nie powiedział że aż tyle przytyłam :) tylko nie pytajcie ile :)

aga nie 20 dni tylko 19 dzisiaj już :p ;D ;) a widzę że wózek to składak ;) żartuję :) jak gadałam z giną to mówiła że nie ma różnicy czy pierworódka czy nie ,zawsze można urodzić za wcześnie lub później ::)

miza też dawno nie zaglądała :) jak tu wpadnie to pewnie zasypie nas postami :)

życzę milutkiego dnia. Dziś moja mama ma urodzinki,jadę niedługo zawieźć L-4 do pracy,potem kwiatki i prezencik z mężem,potem do geantu zaspokoić lodówkę ;)

buziaczki

reklama
Justyna ale sliczne zdjecie!!!!:):) bardzo bardzo mis ie podoba:):)
No a malenstwo ujelo juz calkowicie:) nawet mezus podgladal :p

Aga 77 witam Cie cieplutko :)karolinna wiem,ze przespiesza porod tez sex,no ale oczywiscie tak z umiarm ;)znam dziewczyny ktorym to pomoglo,ja tez probowalam,ale bezskutecznie :)

Alez Ty mnie lapiesz za slowo Karolka ::) chyba Ci sie narazilam :)
No nic lepiej sie nie odzywac ;D
Milego wieczorku zycze i stosunkowo udanej nocki ;) ;D pa

Witam,

Zdjecia superskie, dzieciaczki wspaniale.

Jutro do lekarza, Sonia juz nie katarzy, wiec pewnie ja zaszczepia. Dowiem sie tez ile wazy, ostatnio mam coraz wieksze problemy z wnoszeniem wozka po schodach, chyba jej sie przybralo.

Pozdrawiam,

mama miniusia sex był dzień przed wizytą i po badaniu okazało się że absolutnie nic to nie dało ;) ,to chyba z tym jest jak u Ciebie :D

aga jak mogłabyś mi się czymś narazić ??? TY ??? ;) ja tak sobie z Tobą flirtuję ;D ;)

sandroska super że mała zdrowiutka :) skoro mała przytyła to będziesz miała niedługo muskuły ;D

dostałam dziś z pracy karteczkę i mam się z tym udać do orzecznika w zusie,chyba to chodzi o tę komisję ::) myślałam że to mnie ominie ::)

i w geancie nic ciekawego,ale zdziwiłam się że nie było tam wystroju typowo świątecznego! bo np. w empiku to już choinki stoją !!! :p

Dobry wieczór Mamuśki
ja wróciłam dziś z usg. Fasola się ma dobrze, waży 483g, chętnie pokazywała wszystko oprócz buźki - ciągle zakrywała się rączkami. ja mam złe przepływy maciczne i kontrola za miesiąc.

w obim sporo bombek i innych cudów świątecznych, w ikei są fajne zestawy: bombki, gwiazdki iłańcuszki.

Mi tez bardzo to nasze rodzinne zdj sie podoba
Aga Ty to jestes zakręcona babeczka :laugh: ja nie pytałam o wózek ale to nic lepsze było jak pare postów wstecz nazwałas mnie brzuchatką ;D brzusio to ja w sumie mam jeszcze ale bez wkładu juz od 3 m-cy ;D
Kasia fajnie ze z dzidzią ok !! dla mnie to tez było niesamowite przeżycie usg najchetniej bym miała cos takiego w domu i caly dzien po brzusiu jezdziła ;)
Karolinnuś jeszcze troszku! matko pamietam jak mi sie ciągłła ta końcuwa okropnie a jeszcze upały jak diabli i myslałam ze do piwnicy sie przeprowadze !!

ja też tak mogę często, ale dziś trwało to za długo, brzuchol mam pouciskany cały, ale trzeba było zrobić porządne badanie.

reklama
hejka :laugh:

Justysia ;D ;D no tak , znow cos poknocilam ...ale obciach ;D
Przez ta pogode zakrecona chodze jak wior z tokarki , a jeszcze mnie pare razy maly wybije z rytmu . Trzeba wybaczyc zwariowanej mamusce ;D

Karolka :o :o :o flirtujesz ze mna ? ;D ;D no ladnie , teraz to sie juz zupelnie zaklopotana czuje ;D

Maly oglada wlasnie Teletubise ;D ale bzdurna ta bajka , wlasnie obserwuje Oliverka jak gada do nich i przezywa ;D...no tak patrze na synka a potem nie pamietam co chcialam pisac hehehe. Bardzo mnie ten maluszek absorbuje ::)

Sandros dobrze ze Sonia sprzedala katarek ;D Mala ma spokoj a my sie bedziemy mogly spotkac ;)

No nic uciekam , zawstydzilam sie porzadnie . Dzis mnie raczej nie bedzie juz , mam duuzo pracy ( i jak tu odpoczac ?)
Pozdrawiam wszystkie mamusie , przepraszam ze hurtem , ale moglabym znow cos pomieszac ;D Milego dnia zycze papa

Do góry