reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć dziewczyny! Strasznie pusto na tym wątku :sick:

Justynka dzięki za gratki:tak: z jednej strony trochę smutno że już nie karmię ale z drugiej się cieszę. A najlepsze jest to że odbylo się to bardzo naturalnie i Karolinka w ogóle tego nie przeżyła.

Oliwka jak tam dzień bez pieluchy:confused:

Karolcia już od 3 dni nie miała smoczka w buzi :-) :-) :-) :-) :-)

A odnośnie Walentynek to spędziliśmy je baaardzo miło, najpierw w trójeczkę, byliśmy na spacerku w parku, porobiliśmy fajne fotki, może potem powklejam. No a wieczorem już we dwójkę przy winku :-)

No to może ja się odezwe do Was :)
Moje bycie z Wami jest bardzo żadkie, nawet nie kojarze Was :( ech.........
Pracuje i tylko wpracy mam z doskoku net.
Jestem (na bieżąco) na innym forum (zamkniętym) dzieci urodzonych w grudniu 2005, bo własnie wtedy urodziła sie moja córa WeroNisia.

jeżeli będziecie mało pisały to i ja bede z Wami na bieżąco.

Piszecie o jedzonku Waszych szkrabów... Niśka zjada:
rano ok. 8 - 9.00 mleko z kaszką max 150 ml
11 - deserek.danonek
12 - 13 - drzemka
13-30 - 14 - obiad
17 - drugi obiad :)
20 - kaszka na dobranoc max 150 ml

kaszki je na gęsto z miseczki łyżeczką.
Pije z niekapka

Ma 14 miesięcy i waży 12.240 gram i mierzy 83 cm

iza1 próbowałam wstawić suwaczek, bardzo chcę go mieć ale nie potrafie go wstawić do podpisu. Wszystko mam, te kody, itd ale nie moge go wkleić bo wyskakuje bląd. Próbowałam na różne sposoby, nawet mąż próbował i nic :-(
Chwila a może się uda
Czy go widać ?

witam :-)

To ja melduje sie trzecia z kawusia w ręku i z rozbrykanym Kubusiem na kolankach:-D
no faktycznie jakos puściutko wczoraj było, może wymiotło na tłusty czwartek :happy:.
Kubuś już coraz częściej na swoich nóżkach drepta po mieszkanku:laugh2: :-D ale superowy widok, strasznie sie ciesze, teraz widac że to juz "duzy" chłopczyk :-) i jest obcięty na krótko:szok: :-) wygląda zajefajnie:laugh2: :-D
Ja po wczorajsztm spotkaniu z klientami pełne zadowolenie:happy: projekt został zaakceptowany w 100% :szok: :-D ,czyli dalej do roboty!!!!!!!!!!

mariola- wszystkiego naj..............dla Jeremiego za ukończenia 1 miesiąca 1 tygodnia i 1 dnia:-D :laugh2:

iza - wielkie brawa dla Karolinki że bezstresowo przechodzi brak "przyjaciela-smoczka":tak: Kuba jakos nie daje sie oszukać:baffled: :-( ale musze działać bo jakos juz mi sie nie podoba ze smokiem w buźce:laugh2:

justyna - no faktycznie z usłyszeć z ust pracoholika "URLOP!!!!!!" to prezent nad prezentami:tak: :tak: :tak: my w Walentynkowy wieczór wylądowaliśmy w Zabrzu w Multikinie "Świadek koronny" a wczesniej dostałam od małego Walencika bukiecik i od dużego Walentego bukiet:-)

oliwcia - pojadłaś tych tłustości :confused: :-D :laugh2: :-D :laugh2: tobie to dsobrze nie musisz liczyc tak sztywno kalorii:-)

mykam bo Kuba sie złości:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Do góry