reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam....

Baśka ... nie przejmuj się tak bardzo.... ale z własnego doświadczenia wiem że nie będzie łatwo.... ja poszłam do pracy jak Olek miał 5,5 miesiąca.... i do dziś nie do końca mogę sobie to wszystko zorganizować.... ale szybko wpadniesz w rytm... a atmosferę w pracy olej... ja tak zrobiłam.... jak się wkurzę to olewa i jak popatrzę sobie na zdięcie Ola w telefonie to zaraz mi lepiej...będziesz widzieć jak śpieszno będzie Ci do domu... a najcudowniejsze jak mały skarbelek wita Cię z szczerą radością..... uszka do góry... a w nocy śpij bo będziesz potrzebowała energiii.....

Justyna...
jak pech to pech.... ale czasami tak bywa.....

Oliwka...
. wiem że strasznie się rozleniwiłam z wysyłaniem zdięć Ola... ale obiecuję poprawę..... a "skazanego na śmierć"... nie widziałam nawet odcinka

Iza.... twija księżniczka fajnie je.... olek zawsze jest bardzo ciekawy jak miseczka wygląda od spodu:wściekła/y:

anian...
piękna sukienka.... dzieci szybko rosną więc niedługo będzie jak znalazł....

WITAM W TE OSTATNIE GODIZNY WEKENDU.

ALE DZIŚ BYŁO ŁADNIE NA DWOZE, POSZLIŚMY NA SPACEREK ...NA PKP..POKAZAĆ POCIĄGI FIFIKOWI. NO TROCHE SIĘ NACZEKALIŚMY BY JAKIŚ JECHAL ALE ZAŁAPALIŚMY SIĘ NA DW TOWAROWE I JEDEN OSOBOWY. FILIPEK JAK WIDZIAŁ POCIĄG MJOZE Z 10 METRÓW PRZEJEZDZAJCY OBOK NIEGO STAŁ JAK ZAHIPNOZOWANY. WIDZIAŁ JUŻ POCIAG ALE TO BYŁO W LIPCU WIĘC ZA MAŁY BYŁ.

ZA TYDZIEŃ TATA MOJ ZAWIEZIE NAS DO RYBNIKA A AZ POWROTEM CHCEMY POCIĄGIEM WRÓCIĆ.HE HEHE
JA TEZ BEDE MIEC FRAJDE BO SAMA NIE PAMIETAM KIEDY OSTATNIO JECHAŁAM POCIĄGIEM

Baska bedzie dobrze...ja w pierwszym miesiacu po powrocei do pracy niezły rachunek sobie nabiłam.....co chiwlke dzowniłam jak mały.
Dasz radę

Iza nasz szkran też bardzo chętnie je w foteliku i nie wyobrażam sobie bez niego karmienia

Justyna tak to jest w życiu jak sie wali to wszytsko..ale co tam wszytsko jest do naprawienia. Bedzie git

Hmmmmmmmm a moze jak dzis sobie takie SPA zafunduje...mąz na pewno nie odmówi:cool2: :cool2: :cool2:
Jutro czeka mnie ciezki dzien..inwenturka w sklepie.Brrrrr juz cierpne na sama mysl o ktorej skończymy. zaczynam dopeiro po całym dniu czyli po18
Jednym słowem masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziolki dla wszystkich.

Hejka dziewczyny !!! Ja mieszkam w Świętochłowicach i już od roku udzielam się na bb, tylko na majówkach 2006 :tak: Chciałabym też czasem tutaj coś napisać jak przyjmiecie mnie do swojego grona :-) Pozdrowionka

Na dobranoc fotki wkleje

tak kocham mojego Teletubisia
1003015xm7.jpg

tak go tulę

1003016fs9.jpg

a taką robię inkę

1003014dk9.jpg

trininlov - witaj!!! Super że do nas też zajrzałaś, pisz pisz pisz jak najwięcej. Twoja młodsza córcia jest w podobnym wieku do mojej:-) , a starsza jest jej imienniczką :happy: Śliczne imię prawda :confused: ;-) :-) :-D

Diabliczko nie przejmuj się, Karolcia też uwielbia oglądać miseczkę i talerzyk od spodu :-D ale jak kładę jej po troszku to je i się nim nie bawi, a jak dałabym jej naraz dużo to to wywala :laugh2: i sie bawi i je jednocześnie, ale wtedy część ląduje na podłodze :-D
A co do zdjęć - PROSZĘ CZĘŚCIEJ WKLEJAĆ!!!!

Ewcik oby praca szybko zleciała!!! A co do krzesełka to uważam że to doskonaly wynalazek ludzkości :laugh2: :-) :tak:

A na dworze faktycznie było dziś pięknie, prawdziwa wiosna, a za niedługo tak już będzie na stałe :-) już nie mogę się doczekać tych spacerków z malutką obok wózka:-) :tak: :-)

Baska trzymaj sie!!! Zobaczysz szybko się przyzwyczaicie:tak: :happy:

Dziewczyny Karolinka już tak drepta, że hej! Nie możemy się z mężem na nią napatrzeć, tak słodko wygląda na tych swoich nóżkach. Potrafi łazić, łazić, łazić :-D . Daje sobie coś do buzi (np. swoją skarpetkę :laugh2: ) i paraduje po pokoju od jednej strony do drugiej (do lustra) mamy z niej niezły ubaw :-D :laugh2: :-D bawiąc się przy tym doskonale. Zabawki :no: są potrzebne, wystarczy skarpetka, kawałek szmatki, rajstopki i zabawa na całego :-D Szkoda, że nie można wkleić filmiku :sick:
Stała się już taka rozumna, że :szok: nie ma co dziecko w pobliżu roczku baaardzo się zmienia:-) :-D :-)

reklama
Do góry