reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
aNIAN To widocznie filipek zmienił, dzieki za info

Iza basenik kupilismy na allegro za 25zł swietna rzecz. Cały rok sie w nim bawi.

DOBRANOC KOBITKI DO WTORKU .....

reklama
Iza.... zgadzam się z tobą co do słowa..... a co do zabawek... to masz rację... ja FISHER PRICA skupowałam... a on najbardziej lubi zabawki typu... łyżka, śróbokent, kabel, kartona miska garnek .... i tym podobne:-)

trininlov... witaj w klubie..... jestem Kasia z Wodzisławia....

Ewcik.... fajny Twój skarbek w tym baseniku... ale rośnie :-)

trininlov witam ja też z wodzisławia
ewcik fajny macie ten basenik:tak:
Szukałam butów na Oliwke na allegro i nic mam dylemat jakie na wiosne jej tak strasznie nogoa rośnie:szok:chciałam jej kupić żeby chociaż do jesieni miała takie na chłodniejsze dni ale przecież 1 cm za duże to dużo sama niewiem,później sandałki bedzie trzeba i adidaski ale to juz w kwietniu;-)

Dobry wieczór!!! Juz jestem!!!! :-)
Przywiozłam Darię, bo jutro szkoła (a była u babci)

Witam nową mamusię!!!
Napisz coś o swoich pociechach, bo nie widać suwaczków.:happy:

Anian i Baska- trzymam za Was kciuki. Wiem jak to się ciężko wraca po labie do pracy. Tym bardziej jak mały dzidziolek w domu....

Anian- gratulacje dla Patrycji. Zdjęcie konkursowe - bomba!!!
A długością spódniczki się nie martw. Po prostu kup małej buty na obcasie...;-) :-p :-D ;-)

Ewcik- na tych zdjęciach to Filipek cała mamusia.:tak:

Iza- u nas to samo. Jak ma troszkę więcej na talerzu, to wszytko ląduje na ziemi. Fajnie wyszła Karolka na tym krzesełku!!!

Justa- no to miałaś "spokoją niedzielę" ;-)

Oliwka- ja też tego filmu nie oglądam.
A 1 cm luzu, to nie są za duże buty. Czytałam, że tyle może być.

Zmykam...:-)

Witamy
my już po szale imprezkowym

DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE WSZYSTKIM CIOCIOM ZA ŻYCZONKA URODZINKOWE!!!!

P przyzwyczaja sie powoli do prezentów, ja staram się odpocząć.

Witam,

Justyna tez sie troche balam, czy wysylanie jej do lozka nie bedzie mialo negatywnych skutkow, ale naszczescie nie. Lubi w nim sie tak samo bawic, jak i nie lubi odbywac w nim kary...

Anian, Basia mam nadzieje, ze powrot do pracy nie bedzie tak stresujacy jak sie wydaje.

Trininlov witaj w naszym gronie.

Iza widac fajnie sobie radzi Karolnika ze sniadaniem. Juz niedlugo bedziecie wspolnie zasiadac do stolu, to dopiero tatus nie bedzie sie mogl napatrzec. Fajne wam pokazy robi - macie troche smiechu.

A u nas - tatus wlasnie zawozi Sonie do przedszkola, a ja zabieram sie porzadek, pranie i na zakupy. Potem drzemka i do pracy....

Podrawiam,

Hej! Witam w poniedziałkowy poranek! Dzisiejsza nocka była super :tak: oby tak dalej!
Karolinka dziękuje za komlementy i miłe słówka :-)

Mokkate spodobała mi się minka Karolci na tym zdjęciu :tak: dlatego je wkleiłam :-)

Ewck ten basenik to bardzo fajny pomysł!:-)

Ciekawe jak tam Basia w pierwszym dniu w pracy i czy zajrzy do nas wieczorem.

Ciekawe kiedy Karolinna wróci:confused:

Muszę się ulotnić z pokoju żeby mała spokojnie sobie zasnęła.

MIŁEGO PONIEDZIAŁKU!!!!

iza rzeczywiście Karolinka to piękne imię :-) :-) :-) A propos filmików to można je sobie ogladać przez taką stronkę. My tak robimy na majówkach :tak: Jak znajdę instrukcję od koleżanki to wkleję. Trochę mi zajmie czasu żeby was lepiej poznać i się "skolegować" ale myślę, że mi się uda ;-)
Ja mam na imię Ola. Mam dwie córeczki - Karolinka lat 5 i Ania prawie 10 miesięcy. Obie są kochane i słodkie. Karolinka chodzi do przedszkola, a my z Anią siedzimy w domku. Mam zamiar zostać z nią w domu do ukończenia 3 roku życia, chyba że sytuacja finansowa na to nie pozwoli.

reklama
Witam!
No proszę, załapałam się na podium....:-)

Trininlov- ja też mam dwie córcie..:tak:
Widzę już Twoje suwaczki- faktycznie masz słodkie pociechy!!!:tak: :-) :tak:
Co do filmików, to fajnie by było je wklejać...

Iza- u nas komp przeszkadzał Martynce w spaniu, więc go przenieśliśmy do pokoju Darii.
Będę mogła na czacie spokojnie siedzieć.
Dziś moja młodsza pociecha znalazła inne zastosowanie dla talerza...:-D :-D :-D
A-ku-ku:-) Zobacz załącznik 29668Zobacz załącznik 29669

a jak tak zacznie padać? ;-) Zobacz załącznik 29670

Ciekawe jak tam mamusie dziś w pracy. Mocno trzymam kciuki, żeby im dniówka szybko minęła...
Wiecie, że przesunęli Teletubisie na 9.35?
Może się spotkam dziś z Karolinną to się dowiem kiedy do nas wróci...

Do góry