reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
trininlov mam Picasa, używam go od jakiegoś czasu. Dzięki za instrukcje, zaraz pokombinuje :-)

Mokkate jak wklejasz zdjęcia:confused: Masz chyba jakiś nowy sposób:confused:

reklama
trininlov co do internetu to musimy się zorientować, z tego co wiem to ten bezprzewodowy jest drogi, a poza tym dobry do notebooka a ja takowego ie posiadam.

trininlov jede filmik (taki krótki) mi się już wgrywa ciekawe co z tego wyniknie, jest naprawdę króciutki a trwa to strasznie długo :szok: a ten co jest nagrana jak chodzi to ma za dużo KB i muszę nagrać krótszy.

Witam,

Iza te bezprzewodowe z sieci komorkowej moga byc tez do komputerow stacjonarnych. Jestem obecnie w temacie, bo sama czegos szukalam i z tego co wiem, to te bezprzewodowe sa kiepskie. Ciagle jednak zasieg zamaly, za malo nadajnikow, a co za tym idzie problemy z laczeniem, a i maja ograniczenia...

Czarnulka pracuje i jestem teraz tak czesto ja moge. Ostatnio nie pisalam przez tydzien, bo zniemialam operatora sieci internetowej.

Podrawiam,

Hej!!!

Wpadłam na chwilę. Jestem dziś po pierwszej dniówce nie było tak żle. Czas nawet szybko zleciał. Mąż świetnie sobie dał radę z Kamilkiem :-) :-D ;-) Teraz żabka mała spi a ja odpoczywam bo jestem mega wykończona. Oczy mi się kleją bo rano wstałam o 5 :szok: Musiałam umyć sobie głowę i na spokojnie się przyszykować ;-) Brakuje mi teraz popołudniami męża ale trzeba jakoś z tym przeżyć "coś za coś".

Iza - co do internetu bezprzewodowego to tak jak sandros powiem ci, ze są kiepskie już ci o tym mówiłam bo chciałam taki ale poprostu jest słabe łącze i przepustowość.

trininlov - witaj!!! Mój mąż pracuje w świętochłowicach a mieszkamy w Zabrzu.

ewcik - fajny basenik i fajne zdjatka:-D Ale Filipek już duży chłopczyk ;-)

hej babeczki:tak:
mokate dziś zaszłam sie całe miasto i butów nie było takie jak bym chciała ,po pierwsze ceny kosmiczne a pod nosem jej kupiłam i właśnie cm wieksze a balerinki pół cm wieksze i ma fajne:happy:
baska czekamy na wieści jak po pierwsdzym dniu?

Baska fajnie, że tak Ci zleciał czas. A co do internetu to my nawet nie braliśmy pod uwagę bezprzewodowego bo pamiętałam co mówiłaś, napisałam tylko że musimy się zorientować ;-)

Jeśli chodzi o ten internet bezprzewodowy to tak do końca nie ma z tym aż tyle problemów. Ja używam iPlusa, a mąż ma Blueconnecta i w zasadzie cały czas mamy neta. Akurat można wziąć na próbę iPlusa i sobie sprawdzić jak działa w domu. Oczywiście ograniczenia są, ale to w zasadzie jak dużo czegoś ściągacie to mogą być uciążliwe.

Witam

Przełożyli nam inwenturke na jutro.....a nawet dobrze bo jakos mnie muli......hm zaczynam sie znów zastanaiwać.....musze zerknac w ten dyskretny kalendarzyk....ale na 99% nie:confused:

Oliwka nie wiem jakie buty chcesz małej ale u mnie w CCC czekamy wlasnie na mega duza dostawe kolekcji wiosenno-letniej.
A tak wogole to zapraszam do Jastrzebia do CCC- Kubusiowa juz mnie tam odwiedziła

Hm dziewczyny co was tak wzięło na temat o necie. Ja mam juz od 3 lat neostrade i nie jest zle. Predkosc 320 za 59zł. Cos oosatnio ludzie rezygnowali z niej ale nie wiem dlaczego....

reklama
Do góry