• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziękujemy z Karolcią za komplementy pod jej adresem, za 2-3 dni wkleje fotki mojej gwiazdeczki jak ślicznie wyglądała w kościółku ;-)

Mokkate Martynka wyglądała super super super!!!!!! Taką samą pelerynkę oglądałam ale tak jakoś nie kupiłam i dobrze hi hi ;-)

Luczynka GRATKI dla Oliwci!!!!

Jutro mam wolne, idę z małą na szczepienie, Karolinna i Mokkate może się spotkamy:confused:
A to spotkanko w parku jest w sobotę:confused: Bo nie wiem czy Sandros się pomyliła czy już było:confused:

DZIEWCZYNY DZIŚ JEST CZAT!!! GDZIE JESTEŚCIE?????:confused:

reklama
iza, mokatka: nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę, że laseczki już chodzą.

luczynka: gratki za zębalka

my po frycku. kosmyk zostawiony. Piotrek siedział sam na fotelu. łepetynka chodziła mu non stop. ale jako tako wygląda.

hej
dziś pierwsza;-):happy:
Tak mnie pkropne skurcze w nogi łapią od dwóch dni ze nie moge spać :wściekła/y:na dodatek łydki mnie od nich rwią och zgroza:szok:
luszczynka gratki dla Oliwki:-)
mokate ale z twojej panienki księzniczka:tak:

Hejka!

Kaśka super kawaler z Piotrka! A jeśli chodzi o chodzenie to doczekasz się, pociesz się tym że lepiej upilnować dziecko jak jeszcze nie chodzi, Karolcia wszędzie włazi a jak coś przeskrobie to tak ucieka że ciężko ją dogonić. Ty też niedługo będziesz biegać za Piotrkiem.

hej hej !!!!!

nasze roczniaczki śliczne !!!!!!!!!!!

i jestem pod wrażeniem Piotrusia że tak grzecznie siedział Liwia była dwa razy i dwa razy na stojąco obcinała się a o pelerynie nie było mowy !!!
No to jeszcze pokaż efekt koncowy :tak:

Brawo na ząbka Olisi !!!!!

Liwia po swiętach miała gorączkę ale dzis juz ok myślałam ze bedzie chora bo wczoraj była nie do wytrzymania i myślałam ze przez okno wyskoczę ale po spotkaniu z nocnikiem jak ręką odjoł i humorek wrócił i dzis juz super !!!!

Ja wczoraj na czacie nie byłam bo byłam na pifku z męzowym i z bratem męzowego jego żoną i z kolega mężowego :-) Fajnie jest sie tak gdzieś wyrwać posiedzieć i nie rozglądać sie gdzie dziecko i latac jak oszołom !!! Babcia strużowała do 0.30 u Liwii !!!!

Justynka super że Liwcia już zdrowa, a na takie spotkanko przy pifku chętnie sama bym się wybrała (oczywiście z mężowym ;-) ) Szkoda że nie było CIę na czacie, wolałaś pifko :wściekła/y: :-D

Zaszczepiłam moją Żabkę, spoko, płakała tylko chwilkę, ale przed szczepieniem czekałam godzine w przychodni, a Karolcia tak szalała że :szok: Biegała, rozwalała zabawki, normalnie masakra :szok: Jestem wykończona, w dodatku zaczęłam dziś dietkę:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry