• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej hej !!!!!!!

oj czasem jest super tak gdzieś się wyrwać !!!

Liwia jakby zdrowa ale taka marudna że szok i jeść od kilku dni nie chce i juz siwne :baffled: moze to faktycznie te zębicha 5 ! ale ja tak jakoś nigdy nie zwalam na zęby !! W poniedziałek dla spokoju polece siuśkami do badania !! Martwi mnie to jej nie jedzenie bo najpierw oprotestowała mleko potem kaszki a teraz owocki :eek: i co tej kozie dawać do jedzenia :confused:

a co to z naszymi brzuchatkami się dzieję Oliwka, Monysia - musi być dobrze !!!!! Podstawa to dobry lekarz prowadzący !!!!

Oliwka ja nie miałam problemów z ukl mocz więc nie bralam antyb, lekarz na pewno wie co robi i moze po posiewie nie wyjdą takie groźne te wyniki i będzie ok !!! A gdzie robisz te badania ??? A masz jakieś dolegliwośći czy tylko w wynikach wyszły bakterie ???

Monysia to uważaj na siebie !!! i super ze juz dzidzie widziłaś !! przeżycie niesamowite jak się widzi takiego małego ludzia w brzuszku ! :tak:

No i jak miałam zły humor to jak popatrzylam na te śliczne nasze pannice to zaraz aż lepiej !!! Karolcia pięknie wygladała :tak: a na tym zdj to twój R i ten pan to jak bodygardy Karolki wyglądają ;-)

Czarnula śliczne córcie a Wikuśka to cały Tatnik pewnie dumny z tych swoich trzech księżniczek :happy: a dla równowagi Emi mamuśkowa :-) Super rodzinka z Was !!!

iii się rozpisałam :-D

Justyna a ty będziesz jutro na spotkaniu? Tylko sie nie wymiguj czasami!!!!

Iza pięknie wyglądała Karolcia w urodzinki :-) No i wielkie 100 lat dla malusiej :-) spuźnione ale prosto z serduszka :-)

A ja będe na 100% z dziewczynami i mężulkiem ;-)

HELLO KOBIETKI!!!!!!!!!

OJ JA JAK ZWYKLE NIE MAM CZASU NA NIC, PONIEDZIALKE MAM WOLNY I WTOREK ALE AMSE ZALATWIANIA, MUSZE POZBIERAC RESZTE PAIIEROW Z SADU , PROKURATOTY I POLICJI DOT. TEGO MOJEGO ZESZŁOROCZNEGO WYPADKU. W KONCU UDAŁO NAM SIE ZNALESC FAJNEGO PRAWNIKA KTORY TO SPRAWE CAŁA MOJA POPROWADZI . A CO TAM ODSZKODWOANIE MI SIE NALEZY ...A WAKCAJE CORAZ BLIZEJ WIEC BEDZIE MOZNA GDZIE ULOKOWAC FORSE

JUSTYNA PRASUJESZ JUZ???????CZY UDAŁO MI SIE CIEBIE ZATRZYMAC:cool2: :cool2:

BARDZO MI SMUTNO ZE NIE BEDE MOGŁA Z WAMI SIE JUTRO SPOTKAC.:-( :-( :-( :-( ...NO I FILIPEK NIE POZNA WSZYSTKICH PANIENEK Z BB. JEDYNIE MA NA SWOIM KONCIE MARTYNKE I LENKE ..:cool2: :cool2: :cool2:

oliwka Ja Miałam Zapalneie Drog Moczowych W Ciazy Ale Z Tego Co Pamietam Miałam Jakis Antybiotyk..nie Pamietam Nazyw Wiem Ze Było Chyab Z 8 Czopkow Dopochwowych I Strasznie Drogie Były Ale Przeszło . :-)
Nie Martw Sie Na Przód Bedzie Dobrze...a Wrecz Musi Byc Dobrze

:happy: :happy: :happy: DZIEWCZYNY SA NOWE SANDAŁKI Z KOLEKCJI GUFO...NAPRAWDĘ SUPCIO:happy: :happy: :happy:

:-( :-( :-( :-( :-( :-( FAJNY MONOLOG SOBIE PROWADZE...ALE JA TO CHYBA MAM TAKIEGO PECHA, ZE JAK WEJDE TO NIKOGO NIE MA:-( :-( :-( :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry