reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej!!!:happy:

Wpadłam tylko na chwilkę, aby Wam powiedzieć, że coś mi się dzieje z kompem. Cały czas raporty o błędach, chodzi wolno jak muł, a do tego nie chce się wyłączyć...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dopiero dziś udało mi się wejść na BB:wściekła/y:

Kaśka- bardzo dziękuję za zdjęcia, ale nie miałam nawet jak ich zobaczyć (rozwodowe SUPER!!!! Argument niezaprzeczalny:-D)

Impreza wczorajsza udana- Darunia zadowolona. No i od dziś mam w domu nastolatkę....:cool2::tak:Ale ten czas leci...11 lat temu byłam właśnie na porodówce:-D

Dziękuję wszystkim mamusiom, które dotarły na spotkanie, za mile spędzony czas...:tak::-):tak::-)

Od soboty należę do tych szczęśliwców, które znają Baśkę:tak::-D

Pozdrawiam i moze wieczorem uda mi sie tu jeszcze zajrzeć....

reklama
Mokatte - Wszystkiego naj...naj...naj dla Darii (ładna z niej dziewczynka zresztą z Martynki też) Urodę mają po mamusi :-D:tak:;-):-) Ja tez cieszę się, że cię poznałam :laugh2:;-)

Kaśka - ale Titek fajnie padł :-);-):tak::-D Cieszę sie, ze cię poznałam :-D;-):tak::-)

hejka:-)

mokkate - wszystkie najlepszego dla twojej nastolatki DARII duzo usmiechu i udanych wakcji:-D a terza do mokkate i ty tak łatwo odrzuciłas uczucia kubusia do Martynki no no no;-):-D podaj mi na gg meila przesle ci fotki, a ty tez cos przeslij

Ach tak wogóle to dziewczyny spotkanko bardzo udane!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Juz czekam na kolejne spotkano !!!

Czarnulka - a jak ty po weselichu, kac juz wyleczony;-):confused:

My w niedziele zaliczylismu pierwsza wycieczke rowerową z Kubusiem i widac że tez kocha rowery jak my. Był poprost zachwycony!!! Droga poworotna usnął więc została przetestowana funkcja fotelika sleep:laugh2:

Hej:-)
Kochane od trzech dni tak mnie nawalaja plecy że nie moge siedziec o schylaniu juz nie mówie a i chodzienie nie jest łatwe:wściekła/y: .Jestem w szoku z Oli żadnych takich dolegliwości a teraz :szok: To prawda co ciąza to inna:tak:Jeszcze ten upał :wściekła/y::-(
Dzis byłam z Oliwką na szczepionce nie było najgorzej choć płacz był:-( biedne moje dzieciątko:-(
Spotkanko udane to fajnie ,zdązyłam zobaczyć tylko fotki od kaski bo wiecej nie ma.
czarnulka jak po weselisku?

.Droga Dario!
.Wszystkiego naj z okazji 11 urodzin!.

.W dniu twoich urodzin gorące życzenia wiele uśmiechu i powodzenia, niech Cię nie trapią żadne zmartwienia i niech się spełnią wszystkie marzenia.

urodzinygra380ycze324wi6.jpg

reklama
Do góry