reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate kazdy mi mówi o podobieństwie cioci i siostrzenicy hehe ;-) No i jestes usprawiedliwiona ;-)

Kasia ja też jestem chora :-(

reklama
Karolinna- w imieniu Darii dziękuję Tobie i Lence za ŚLICZNĄ KARTKĘ URODZINOWĄ. :-):-):-)
Darunia bardzo się z niej ucieszyła....:biggrin2: :blink: :biggrin2:

Ja melduje się zdowa po dentyście twarz mam w połowie sprawną.
I jeszcze jedna dziurka się przyplątała za tydzień znowu o 20 super zabawa.

Ciepełko pisać się nie chce w pracy też nie ma zlituj się.
A co do wakacji to ????
Mam egzamin i jeszcze nie wiem kiedy.
Te wakcje dla nas będą pracowite a napiszę jak już wszystko będzie na 100%.

Jutro piątek rano do przedszkola a potem do pracki.

Witam,

Melduje sie po dniu pelnym pracy.
Jutro w kasynie w czesie otwarcia bedzie konferencja pracowa i wazenie zawodnikow - bokserow na sobotnia gale boksu. Jak ostatnio sie nudzialam w pracy, tak teraz nie wiem za co sie chwycic, a jutro najgorsze - nagle 50 dziennikarzy i kazdego wylegitymowac, spisac....

Mokkate mam nadzieje, ze kompa da sie reanimowac i niedlugo bedzie calkiem sprawny

Martaglo wakacje sa do wypoczwania - nie przepracowywuj sie tak

Dobrej nocki

Witam,

Dziewczyny na tym watku naprawde dzieje sie cos niedobrego... Zabierac sie do pisania, bo za niedlugo nasz watek umrze.

Sonia w przedszkolu, ja do nauki, zrobic obadek i do pracy. Przeraza mnie ten dziesiejszy dzien... No, ale sa i plusy, nie bede sie nudzic :)

Milego upalnego dnia,

Hej!!!!!:-):-D:-):-D
Komp zdrowiutki!!!!! Jeszcze tylko kilka programów do zaistalowania...
Karolinna- bardzo dziękuję za Twoje cenne rady w sprawie naprawy kompa!!!!! Daliśmy radę z G.:cool2::cool2::cool2:

Sandros- na pewno sobie poradzisz. A ile wrażeń...:happy:Pewnie i kogoś znanego z "telewizora" poznasz. Zdaj relację, to może dziewczyny wrócą na wątek..:tak::-):confused:

My już dziś po pierwszym porannym spacerku. Byłyśmy o 9 w paskownicy...:laugh2:
Teraz maluch śpi.
Byłam wczoraj na zebraniu rodziców w szkole i muszę się Wam pochwalić: jak tak dalej pójdzie, to Daria będzie miała świadectwo z paskiem:cool2:I drugie miejsce w klasie:cool2: Duma mnie rozpiera....:cool2::cool2::cool2:

Oby sie już maj skończył, to może chociaż Justa się odezwie...:-p;-):-p

Na zachętę do pisania wklejam Wam moje ulubione ostatnio zdjęcie...:happy:
Zobacz załącznik 39980

Miłego dnia i meldować sie tu szybciutko.....:tak:

hej
Kochane umieram na dworze skwar:szok:
sandros jak można wiedzieć to gdzie ty pracujesz ? gala boksu ,dziennikarze:szok::confused: jakaś fajną pracke masz;-):tak:
mokkate gratki takie osiągniecia w nauce to nie lada wyczyn i to 2 miejsce:happy::tak:

.Witam.

.My po spacerku,Lenka aktualnie śpi:-).

.Lenka ma nowego ząbka ,ostatnia trójeczka jej wyszła:tak:,zostają nam tylko piątki do pełnego uzębienia:tak:.

.Paraduje też z obdrapanym noskiem i zdartym kolankiem:rolleyes: ,po przedwczorajszym spacerku:rolleyes:.

.Cieszę się ze spotkanko wam się udało,ale mało zdjęć wkleiłyście:dry:.

.mokkate cieszę się ze karteczka doszła i że Darii się podobała.No i że komp działa poprawnie:cool2:.Zdjęcie super.Gratki dla Darii za takie osiągnięcia w nauce:cool2:.

.oliwka współczuję tych upałów na ciążę:dry:,musisz do mieszkania kupić sobie wiatraczek;-).

.czarnulka fotki super,i bardzo ładnie na fotce wyszłaś.Potwierdzam to co pisała mokkate o podobieństwie dwóch małych dziewczynek:-D,ale i tak uważam ze Emilka ładniejsza:cool2:.

.sandros może i pracowity dzień cię czeka ale jaki interesujący!:laugh2:.

.A jak byłyśmy z Małą na spacerku to był u nas listonosz i zostawił awizo,więc koło 17 lecimy na pocztę.ciekawe co to jest:confused:.

.Miłego,upalnego,piątku.

Oj pusto pusto tutaj.
Gratulacje dla Darii.
My jutro odpoczywamy w niedzielę też.
W czerwcu weekend długi zaplanowany jedziemy odpoczywać bo w wakcje to remontowo będzie.

Dzisiaj o 6.30 pobudka a wczoraj młoda poszła spać po 24.00
nieźle jak na 4 latka.
nawet w dzień nie padła ogląda bajkę ukochanego Cliforda

reklama
Do góry