reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.No i wieczór i troszkę chłodniej się zrobiło:tak:.

.oliwka
dzięki za gratki:-).Właśnie przeczytałam że zostało ci tylko 60 dni do porodu:szok: .Ty tez musisz uważać żeby cię nie przewiało:tak:,forumowa koleżanka dba o ciebie:-D.

.Idę przeprać ciuszki Lenki,nie chce mi się czekać aż się nazbiera do pralki;-).

.Pozdrowionka for all:happy:.

reklama
Hej laseczki :-)

Karolcia dzieki za komplemenciki ;-) mi tez bardziej podoba się Emilcia ;-)

Kasia imprezka będzie 10 czerwca w Niedziele o godz.15 :-)

Zmykam bo jestem padnięta :-( Cały dzień po za domem :-(

.Dobranoc koleżanki,i dla tych które tu coś piszą i dla tych które tylko czytają:-D.

.Miłego weekendu.

.
dobranoc01hc3.gif
.

Mokatka ja wiedziałam że masz zdolną córeczke :-) i mnie też na twoim miejscu duma rozpierała ;-) Jest z kogo :-) A fotka słodziuchna :-)

Justyś odezwij sie kochana!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY DLA WSZYSTKICH KOLEŻANEK

Dziękuje i również się dołanczam ;)

A teraz Hej kochaniutkie ;-)

Przyszłam się zameldować hehe ;-) Wczoraj mnie nie było za długo bo nie miałam cały dzień prądu i dopero wieczorkiem włączyli,a więc tylko was podczytałam bo cały dzień lataliśmy z dzieciaczkami i nie miałam juz siły bo reszte wyczerpał ze mnie mąż :-D;-):-p:cool2:

Dzisiaj też mnie nie będzie bo jadę z mężusiem na motorku do koleżanki na ślub kościelny,ale tylko na mszę i życzenia :-) Odprowadza ich razem z nami około 100 motocykli ;-) No i do teściowej na dziń matki idzieeeemy hmmm... :eek: Ja do mojej mamy tylko zadzwonie z życzeniami :-( Jak starczy mi jeszcze sił to zajże wieczorkiem ;-) Oczywiście jak moj m mnie nie wykończy hahaha :laugh2::laugh2::laugh2: Bo ostatnio się troche docieramy :-D:-p:cool2:

Moja Emilcia coś marudzi i płacze ciągle :-(Chyba ząbeczek się jakiś przebija :baffled: Ciekawe czy teściowej dadzą popalić jak nas nie będzie przez 3 godzinki :baffled::happy:

.Witanko.

.My dziś byliśmy u teściów ,Lencia dostała pierwszą część prezentów na Dzień Dziecka,w sumie dużo tego dostała,dziadki rozpieszczają Lenę :-D. Najważniejsze że dostała wózek-spacerówkę dla małych lalek i na spacerku prowadziła ten wózeczek i rewelacyjnie sobie radziła:-).

.W końcu Mała ma fajne buciki na takie ciepłe dni,nawet 2 pary:-D.

.Dziewczyny co kupujecie dzieciom na Dzień Dziecka?.

.czarnulka
napisz jak tam było na tym "odprowadzaniu" na motocyklach młodej pary:tak:.Was na cywilnym też tak odwozili:confused:.

.diablica a może byś tak więcej napisała:-p.

.Dzięki babeczki za życzonka z okazji Dnia Matki:happy:,ja obchodzę już drugi raz Dzień Matki:happy: a dla wszystkich Mam wszystkiego najlepszego z okazji naszego Święta
ggdzie324matkiks4.gif
:happy:.

.Miłego wieczoru.

reklama
hej wieczorkiem ;-)

Spodziewałam sie więcej postów :eek: ale Karolcia dobrze że my sobie chociaz klikamy hehe:-D
Nas niestety nie odprowadzali tak do cywilnego bo jeszcze wtedy nie znaliśmy tych motocyklistów (Radzio jeździ ponad dwa lata) Ale na kościelny mają nas odporwadzać ;-) Było super! Cóż mogę więcej ci napisać hmm... Tego nie da sie wyrazić :-p;-) POPROSTU JEST ZAJEBIŚCIE ;-)

Do góry