reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzien dobry bardzo a w zasadzie dobry wieczor, tak sobie tutaj skrobiecie i postanowilam sie dolaczyc, mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko nowym.
Pochodze z Będzina, moj syncio urodzil sie 15.02. w Londynie, tutaj tez mieszkamy.
U was tez pogoda do bani, u nas calutki dzien pada, nie ma jak wyjsc z bobo na spacerek.
Pozdrowionka. :-)

reklama
Witamy Kubusiową i nową mamusię Justynę.
Oj dawno Kubusiowa cię nie było.

My dzisiaj na długim spacerku byliśmy na rowerku.
Muszę ten mój rower wyciagnąć i zacząć pracować nad kondycją.
Jutro trochę załatwiania ale mała będzie w przedszkolu.
Oj dawno nie byłam w Gliwicach.
I alergolog nas jutro czeka - :szok:

Zmykam kolacyjkę szykować.

No, nie o tej porze i jestem pierwsza:angry::confused::angry::confused::angry: :confused:

Ja wiem, że mam wakcacje, ale mam pisać sama do siebie:baffled:

sandros dobrze, że z Sonią wszystko oki.

JUSTYNA, witaj i pisz.....

martaglo też byłam dziś załatwiać sprawy w Gliwicach, zgrzałam się jak mops:-)

A ja idę z Młodą popołudniu do lekarza, żeby stwierdził co tam z krzywmi nogami mojej córci....martwię się.....

Miłego parnego popołudna poniedziałkowego.

PISZE,PISZE tylko musze sie rozkrecic. Z moim malym urwisem nie mam tez jak, nie lubi siedziec przy komputerze :no:, strasznie go to nudzi :dry:. Zasiadam za stery tylko jak spi, a ostatnimi czasy spi bardzo malo, wiec prosze o wybaczenie, zadko u Was bede bywac ale bede.

Pozdrawiam i mam nadzieje ze z corcia wszystko bedzie dobrze.

Witam,

Alez dzis bylo goraco..... Koszmar....
Zabralam Sonia na basen, wybawilysmy sie, swietnie sobie radzi - plywa w wprawdzie w poduszkach, ale pieskiem swietenie sobie radzi. Musze sie kiedys wybrac na jakis wiekszy fajny kompleks, gdzie sa zjezdalnie dla takich szkrabow i inne atrakcje - moze znacie jakis godny polecenia niedaleko Katowic?

Pozdrawiam,

Co tak pusto ??????

Byliśmy u alergologa i wszystko ok. Wymaglowaliśmy babkę że ho ho.

Jutro trochę spokojniejszy dzień.
Rano mam autko to pojeżdżę po sklepach.
Miałam dzisiaj myć okono i nie wiem czy mi się jeszcze chce.:baffled::baffled::baffled:

Odzywajcie się mamusie :szok::szok::szok:

Gdzie Czarnulka ???
Anian jak tam nóżki ???

Kubusiowa, Karlam i inne mamy ???

A ja znowu ponarzekam na ciszę tu:happy2::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Po wizycie u lekarza mam doła....pani dr stwierdziła początki krzywicy...teraz siedzę i szukam co to i co z tego wyniknie....i oczywiście szukam błędów w SWOIM postepowaniu.....:-:)-:)-(

A jutro do pracy to info dla wszystkich, którzy uważają, że mam wakacje i nie muszę nic robić!!!

Miłego:-)

reklama
Do góry