reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
anian mojej kuzynki mała miała krzywice , podawali jej witaminy z seri D i jescze cos ale niewiem nie bedę w błąd wprowadzać . To co kuzynka mi mówiła to troche trwało ale ważne że wyleczyła ;-)

reklama
Ja wpadłam na chwilke :-)

Witaj Justys spowrotem :-)

Fotki superaśnie Kasiulka ;-)

idę sie szykowac do wyjazdu bo piątek sie zbliża baaardzo szybko ;-) Najgorsze jest to ze ponoc mamay nie miec pogody :-( Będziemy w Chłopach koło Koszalina :-) wracamy 9.lipca :-)

.Hej,dziś wróciliśmy :-).

.Jak starczy mi sił to coś wystukam dziś a jak nie to postaram się jutro:-).

.Napiszę tylko że było S-U-P-E-R !:-).

.Pozdrawiam.

Wszyscy wyjeżdzają i wracaja a ja nigdzie:wściekła/y::sick::sad: prędzej na porodówke:-(
karolina czekamy na relację na pewno było super ,ale wam zazdroszcze

Witam kolejną wczasowiczkę...:tak:

Ciekawae czy to zmoblizuje do pisania....

Czarnulka, zazdroszczę wyjazdu :-)

oliwka, a na porodwkę to daleko masz:confused: może zdążysz się w drodze wyurlopować :laugh2::cool::cool2:
Pocieszyłaś mnie z tą córeczką kuzynki

A ja znikam do wyrka....

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

wiecie jak fajnie jest móc iść spać i nie musieć mieć posprzątanego domu ani naszykowanych ciuchów:confused::confused::confused: a rano móc wypić kawę w łóżku i potulić się i pobawić z Młodą:confused::confused::confused: Moje wakacje...

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Witam my też na razie nigdzie nie jedziemy siedzimy w domku.
Mąż zmienia pracę od 1 lipca to nici z urlopu.
Dzisiaj biegalismy i oglądalismy kuchnie siedzimy po nocach i projektujemy.
Deszcz pada a ja pranie powiesiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzisiaj pożegnaliśmy przedszkole, we wrześniu grupa średniaków 5-6 latków.
Miłych wakacji i słoneczka dla wyjeżdżających na wczasy i na porodówkę też, zawsze to jakiś wyjazd.

Jutro wieczorkiem wyjeżdżamy,a wiec juz pewnie nie dam rady zajżeć :-( Wiec kochane koleżanki do napisania za tydzień w Poniedziałek :-) I proszę o trzymanie kciukasków za pogode dla nas ;-)

reklama
Do góry