reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a sreberko o tej porze!!?? witajcie kochane!!!! ja tylko na chwilunię bo muszę jechać do kato.. jestem po dwoch dniach imprezy urodzinowej mojego Maciunia i kolejne dwa dni przede mną..bo jakos nie udało się wszystkim wstrzelić w środę...:szok::szok::szok:ale pozdrówka serdeczne odezwę się znów dziś wieczorkiem..pappapaa

Dziękuję Wam kochane Dziewczynki!!!! Dziś mam kolejny dzionek imprezowania przed sobą...:dry::dry::dry: a do tego jeszcze wlazło mi cuś w kręgosłup i boli mnie przy kazdym schyleniu i wyprostowaniu się...ale ciasto juz mam upieczone...jeszcze małe sprzątanie bo ostatnio codziennie latam ze szmatą i jest w miarę porządek..ale zawsze przed przyjsciem teściowej jest coś do posprzątania..;-);-);-)a muszę zmienic suwaczek mojemu Dziabągowi bo juz od 4 dni ma urodzinki rownież na nim..hehehe!! dobra zmykam bo mam troszkę roboty...papapa
i do zobaczonka piszonka!!!!

Przedewszystkim witam Panie i maluszki po dość długiej nieobecnośći..... nawet nie obiecuję że będzie lepiej bo po 8 godzinach siedzącej pracy przy kompku jak wracam do domku to mi się nawet kompka nie chce włączać.... no a i Oluś też potrzebuje teraz więcej mojego czasu.... ale ie tak za Wami czasami tęsknię... bo czasami naprawdę mam potrzebę wygadania się.... więc będę starała się częściej wpadać :-)

Oliwka... my też nigdzie nie jedziemy więc uszka do góry... a użo czasu zostało Ci do "wycieczki" na porodówkę ?

Justyna... witaj w domu... musimy z Olem babcię odwiedzić bo jak Was nie było To Oluś co chwilę Liwi szukał...

Czarnulka...
udanych wakacji.... choć już pwenie wyjechałaś....

a wogóle to moja koleżanka z biura 20.06 syna urodziła :) przeuroczy :)

dziś mam wolne a jutro do pracy na remanent ... pójdę na 13 a wrócę w nocy i w poniedziałek odrazu na rano brrrrrrrrr ale będę dzielna....

narazie tyle ... postaram się zajrzeć później a narazie pozdrawiam

ale mam dziś dość... cały dzień z kosiarą na ogródku.... ale jestem dumna z siebie bo dużo udało mi się zrobić...:)
teraz wykąpać i zapakować do łóżeczka Olusia...
zobaczyć mecz siatkówki... kompanko i do łóżeczka... hihihihi
życie jest piękne

hej
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 3 URODZIN:-)MACIUSIU diablica fajnie ze sie odezwałaś bo juz myslałam ze o nas zapomniałaś:szok::tak:;-) niepracuj tyle bo sie zapracowujesz a kiedy urlop?????????
Niby dużo 3 tygodnie ale brzuch sie stawia i coraz czestsze skurcze tak zeby wytrzymac do 9 bo maz ma urlop;-)

reklama
Oliwka.... no to trzymaj się dziewczyno... bo do 9 daleko... a urlop, no i owszem... zacznę się zastanawiać po 23.07 bo wtedy wraca z urlopu moja obecna koleżanka... ale nie mam pomysłu kiedy dokładnie....

Do góry