reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ZŁOTO!!!!!!!!!!:-D

Karolinna- bardzo fajne foteczki! Widać, że Lenka miała mnóstwo atrakcji :tak:

Oliwka- trzymaj sie dzielnie, juz niedługo.....:-) Nie zapomnij męża poinstruować, co by nam przekazał szczęśliwą wiadomość, że już po...:happy2:

Dla wyjeżdżających- super pogody i udanego odpoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Trysia- jestem, jestem......:-D
Teraz jak spojrzę na gołębie, to będę widziała je "bez sosiku" :-):-):-)

reklama
Sreberko mojeeee!!!!!!!!!!!!! Idę dziś umówić sie do ortopedy, trzymajcie za mnie kciukasy bo obawiam się, że to będzie coś z dyskami i od tego ta rwa kulszowa...jestem na voltarenie to jest nawet dobrze..tylko co będzie jak przestanę go jeść...:-:)-:)-(
Mokkate no mam nadzieję że troszeczkę podtrzymamy ten nasz wątek na dobrych torach bo wyjechało moze dwie Mamuśki a tu taka posuchaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!:eek::eek::eek: piszę większą czcionką aby Mamuski ktore wrócą nie myślały że tu nic się nie działo jak ich nie było...hehehe ale jestem złośliwa bestia :tak::tak::tak:;-);-);-)

ja tu cały czas jestem....
ale w pewnym momencie odechciało mi się pisać samej do siebie:no: i postanowiłam przeczekać:-p

miłego upalnego dnia

.Hejka.

.My już po spacerku i mini zakupach na targu na Ligocie:-p.Maleństwo moje już drzemie :tak:.

.trysia i mokkate dzięki za komplemenciki pod adresem fotek:-D.

.mokkate i jak Daria się czuje gdy nie musi chodzić do szkoły?pewnie też inne zajęcia dodatkowe teraz poodpadały?nie nudzi się ?;-).

.trysia trzymam kciuki .Poza tym czekam na fotki Maciusia z 3 urodzinek:happy2:.

.anian tylko już teraz pisz tuz nami:yes:,bo się trochę rozkręciło;-).

.Widzę ze zaczyna też pisać nasza"stara" ekipa bb:laugh2:.Tylko gdzie mmm ?

.My popołudniu planujemy spacerek do parku Kościuszki.

.Pozdrawiam i życzę miłego poniedziałku.

Witam mi też się nie chce pisać samej do siebie.
Zakupy rowerkiem zrobione na targu trzeba pomysleć o obiadku.
Po południu do Jysk bo wszystkie kołdry wyrzuciłam,

papatki.

hej
Dzieki dziewczyny za kciukaski a ja to mam pietra jak niewiem kiedy :szok::szok::szok: ale wiem że jak sie zacznie to bede chciała miec jak najszybciej za sobą :tak:
karolinna super fotusie,Lenka zadowolona , aż moje wspomnienia z lat dziecinnych ożyły .Każdy weekend i wakacje u babci na wsi i ta woda.
mortaglo kuchnia bomba;-)
kubusiowa fajnie że dostałas urlopik na wakacje:tak:

Dzis duchota straszna chciałabym w baseniku sie wykapac :-) za tydzien ma mąz urlop ale chyba sie nie bede wybierała nad wode bo to troche od domu :no:

Witam

Spokojnie tu, widać, że wakacje i część powyjeżdżała.

U nas spokojnie. Sonia po wizycie u okulisty. Nie ma żadnej poprawy i musimy jej codziennie na 4 godziny zaklejać oczko, raz prawe raz lewe - takie ćwiczenie, by przestała zezować - mam nadzieje, że pomoże.

Karolina ze zdjęć widzę, że spokojne wakacje miałyście i na pewno wypoczęłyście - super.

Oliwka to już końcówka... Również trzymam kciuki.

Martaglo kuchnia fajna, ja chyba jednak jestem tradycjonalistą i na takie kolory bym się nie odważyła, ale styl mi się podoba.

Mój tata przyjeżdża do nas na wakacje - Sonią będzie rozpieszczana... Muszę się tylko zebrać i zrobić super porządek, mieszkanko ostatnio wygląda w opłakanym stanie.
A i sprzedaliśmy autko. Obecnie poszukujemy nowego - używanego oczywiście, tak więc na razie podróżujemy busami. Całe szczęście w tym miesiącu przedszkole dyżurujące jest blisko.

Pozdrowienia dla wszystkich, miłego wypoczywania, przyjemnej podróży i słonecznych (nie upalnych) dni.

hejka:-)

No to zanlazłąm troche czasu na pościka:tak:

Po wczorajszym wypadzie jeszcze dzisiaj czuje zmęczenie:-D bylismy w Mosznie jest tak piekny zamek i okazały Park, ale niestety kwiaty które sa ozdoba tego Parku dawno przekwitły z uwagi na ciepłą zime i wszystko szybciej zakwitło wiec troche było nam szkoda gnać tyle kilosów, ale bynajmniej Kubus był w swoim żywiole biegał jak opętany:szok::szok::szok:;-);-);-)Ale biedulek juz w drodze powrotnej miał serdecznie dosyć podróży i jakieś 12 km przed domem tak sie wkurzył ze wrzeszczał i wszystkim rzucał:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: Jak tylko wszedł do domu to jakby zdarta skóra drugiego kuby została za drzwiami a on usmiech od ucha do ucha jakby nic sie nie stało, a po powrocie mieliśmy zaliczyc grila :-(brrrrrrrrrr ale tak to jest z naszymi brzdącami.

jak tylko zrzuce zdjątka na kompa to wkleje kilka foteczek:tak:

a tak wogóle to nie umiem doczekac sie nastepnego tygodnia :-D:-D:-D byle tylko pogoda dopisała:happy2:

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

ja tu cały czas jestem....
ale w pewnym momencie odechciało mi się pisać samej do siebie:no: i postanowiłam przeczekać:-p

:-D:-D:-D
sprytnie......:-p:rofl2::-p:rofl2:

Martaglo- fajna kuchnia...ale czemu kołdry wyrzucone?:rofl2::-p:rofl2::-p

Kubusiowa- mogaś mi i Anian od razu rezerwować miejsce w Mosznej (tam podobno kończy większość z naszego zawodu:-D)....:-p;-):rofl2::-p;-)
Słyszałam, że tam pieknie, ale teraz bedę miała okazje zobaczyć na Twoich foteczkach..:happy2:

Karolinna- Daria nie potrafi się nudzić. A już na pewno - żyć w bezruchu....:tak:
Jeździ od jednej babci do drugiej, a w sobotę była kibicować "naszym" w Spodku. Wrócili (z G.) po 11....:szok::szok::szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wczoraj namówiła mnie na basen i Martynka zaliczyła swój "Pierwszy raz":-D
Była w swoim żywiole (jedna i druga). A ja nawet nie wiem kiedy minęło 5 godzin. :happy2:
Kiedy umawiamy się na basen?:-)

reklama
Do góry