reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
jakoś ostatnio niezbyt trudno o podium....no to brązik mój!!!!
pozdrowionka dla wszystkich i zmykam bo mam chyba 4 pralki do wyprania... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p no i do powieszenia...:-):-):-)do zobaczonka...

reklama
Cisza???? To tak???? Nikt sie nie odzywa więcej????:-D

To ja sobie przyznaje drugie złoto na drugim (srebrnym:-D) podium!!!!!!!!

Bo kto mi zabroni jak tu nikogo nie ma??????:-D:happy2::rofl2::happy2::rofl2::-D:happy2::rofl2:

Mokkate to keidy jedziemy???
ale fajnie Ci było na basenie....

widzę i czytam, że "starszyzna" powróciła, tylko na ile starczy zapału?????????????

oliwka już za niedługo Sara będzie z Wami :-) a trudy porodu szybko ulecą jak zobaczysz swojego drugiego aniołka:-D

karolinna zapomniałam pochwalić modelkę w plenerach...:crazy::rofl2:

kubusiowa będziemy trzymały razem kciuki żeby od następnego tygodnia było ciepło;-)

ja przeprowadzam się do siostry i mam nadzieję, że przez te dwa tygodnie jak tam będę jedynym używanym ciuchem będzie strój kąpielowy....:elvis::nerd:

sandros zaklejanie oczek , na pewno pomoże. A Sonia to będzie miała raj z dziadkiem....

A dziś znowu taka parówa..................aż nie ma czym oddychać.
Ale ja szybko obiadek upichcę i może dołączę do córeczki i męża i słodko zasnę.....kusząca perspektywa:rofl2::-p

Miłego

Cisza???? To tak???? Nikt sie nie odzywa więcej????:-D

To ja sobie przyznaje drugie złoto na drugim (srebrnym:-D) podium!!!!!!!!

Bo kto mi zabroni jak tu nikogo nie ma??????:-D:happy2::rofl2::happy2::rofl2::-D:happy2::rofl2:

nie szalejesz za bardzo:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

rozbrykałaś się jakoś ;-);-):zawstydzona/y:;-):zawstydzona/y:

a tak wogóle to chciałam Ci odebrać pierwsze złoto, bo nie widzę noramlanie Twojego posta, tylko skrót zł, ale jak odpisuję to poojawia się w podglądzie:-)

Mokkate co ty chcesz żeby forum podupadło bez Ciebie ????

Pisz , pisz ile dasz rady.
U mnie pranie na wyprzedaży nic ciekawego nie kupiłam skarpetki dla całej rodzinki.

Trzeba pomysleć o obiadku a po południu do piaskownicy.

przepraszam bardzo co to znaczy starszyzna wróciła i ciekawe na ile jej sił wystarczy,..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
martaglo tez chciałam wybrać sie na wyprzedaz do tesco w tychach...ale podaruję sobie chyba bo po same skarpetki to raczej nie warto.. ;-);-)
noooo, to za chwile idziemy na spacer z Dziabągiem i małe zakupki a poźniej do tychow do lekarza z kręgosłupem...starszyzna...to ze boli mnie kręgosłup to od razu starszyzna...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

trysiu nie bierz tego do siebie :-)

Ze starszyzną to chodziło mi o bywanie na tym wątku, a szczerze pisząc to pisałam to głównie do karoliny i mokkatki, które ostatnimi czasy (nie biorąc pod uwagę ich wyjazdów) żadko tu pisały!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i nie pisałam tu o wieku, bo w tej kwestii sama jestem starszyzną....

Zaraz dostanę od nich opieprz...i znowu się zamknę w sobie:-p:rofl2::-p:rofl2:

Miłego wieczorku

.Hejka wieczorem.

.Ale dziś był cieplutki dzień:tak:, dwa spacerki mamy zaliczone:tak:.

.mokkate
super na basen:happy2:,ja nie wiem czy się zdecyduje pokazać ciało w kostiumie;-). Mają jakieś fotki ze Spodka:confused:.

.anian dziś mam dobry humor więc cię nie opieprzę:-p.Co do tej krzywicy to dawałaś wcześniej Patusi witaminę D3?.

.sandros no to jak przyjedzie twój tata to będziecie mogli z R. wyskoczyć sobie na jakąś randkę,o ile praca ci pozwoli:-D.Co do zezowania to życzę by przeszło jak najszybciej.

.trysia napisz co lekarz na twój kręgosłup.A co z fotkami z urodzinek Maciusa:confused:.

.Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

reklama
.
.anian dziś mam dobry humor więc cię nie opieprzę:-p.Co do tej krzywicy to dawałaś wcześniej Patusi witaminę D3?.

ufffffffffffffffffffffffffffffffffffff ulżyło mi :rofl2::nerd::rofl2::nerd::rofl2::nerd:
Karoplinko, do ubiegłego poniedziałku dawałam jej 2 krople d3, a od wizyty u lekarza dostaje 5 kropelek....
ciekawe jaki humorek będzie mieć mokatka:crazy::dull::elvis:

dziś muszę przejrzeć zdjęcia Młodej, bo czas wywołać resztę...
tak więc....
do jutro moje panie:-)
(chyba)

Do góry