reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej!!!

Dzisiaj z Kamilkiem już chyba jest lepiej. Nie ma goraczki a wczoraj wieczorem zauważyłam na jego ciele kilka czerwonych plamek w kilku miejscach więc to chyba była 3 dniówka .

Mokatte - to fajnie, że troszkę o mnie myślałaś i przywołałaś mnie tu telepatycznie :-):tak::-D;-)U Izy wszystko ok wczoraj do niej dzwoniłam. Mówi, że Karolinka to mała spryciara, lobuziara, uparciuch i złoslica :-D:-)

Karlam - mój też zabawkami nie chciał się w tym wieku bawić a do tej pory szczerze sie nie bawi interesują go garnki, miski, automat, pilot, komórka,gazety poprostu nie to co jego. A ten basenik to fajna rzecz ja dałam mu tam piłki i czasem jak coś go naleci to wskakuje do niego wyciąga piłeczkę i ją mi daje i tak sie bawimy razem :-):-D;-)

Oliwka - wszystkiego naj...naj...naj i szybkiego bezbolesnego rozwiązania ci życzę

Kubusiowa- udanego urlopu ja tez już odliczam dni i szkoda, ze się tam nie spotkamy buuuu......... A fajnie byłoby gdybyśmy choć dwa dni tam mogli spędzić wspólnie :-)

Karolinna - nie ładnie tak podczytywać i nic nie pisać.....ja wiem, ze ty czekasz tu na specjalne zaproszenie żeby cie zmoblizizowac do pisania ;-):-):rofl2::-p

Sandros - bedzie dobrze...głowa do góry :tak:;-)

Luczynka - współczuje takiej rodzinki....ja chyba bym coś im powiedziała. Fajnie, ze już masz po sesji :tak:;-)

reklama
Witajcie kobitki!!!!!!

Ja Was zaniedbuje ale nie krzyczcie.
Nie było mnie trochę bo byłam na weselu a jak wróciłam niedawno to pranie wielkie i sprzatanie.
Ale niestety już chyba nie nadrobie co u Was.
Mam nadzieję że wszystko dobrze.

Ale tu pusto dziś.
Byliśmy na wizycie u gina. Malutka (a raczej już nie malutka)
ma 35 cm i waży 850g :szok: Wszyściutko zdrowiutkie, razem z mamusią :-) Taki wsydzioszek z niej chyba bo zasłaniała twarzyczkę rączkami. No i powiem Wam że ma już takiego kopa że szok. Czasem aż mnie zgina. Najbardziej szalała na weselu
razem z mamusią :tak::-D

Pojadłam sobie jagódek ze śmietanką. Teraz chyba się zdrzemnę troszkę i może coś upiekę na jutro do kawusi :-p

dycham resztką sił. jeszcze czeka mnie jeden ciężki tydzień. potem dwa dni odpoczynku i znowu ciężkie dwa tygodnie.

Ewcik - a kiedy jedziecie do Ustronia, bo my w drugiej połowie. zapodaj link kwaterki.
my będziemy tutaj: www.spanie.lindorf.pl

Mokatka - to może gdzie na Ustroniu Piotrek wyluka Darię????????:rofl2:

moje szacowne dziecko dziś po 1 w nocy stwierdziło, że jest wyspane. no i rządził do 4. masakra.

po południu byliśmy na spacerku. dość duży kawałek przedreptal sam. potem już na rączkach siedział, no i przysypiał troszkę.

Monysia - patrze a ty jesteś mamą pazdziernikową 2007 :-);-):tak::-D ja też jestem ale 2006 :-D:-)Ale czas szybko leci mój Kamilek juz taki duży :szok::-D Nie widzę fotek z wesela :-:)-:)-( Jakie pieczesz ciasto????:confused::baffled:

Dziś Kamilek juz czuje sie o wiele lepiej jednak to była trzydniówka Troszke go dzisiaj wysypało ale najważniejsze że nie ma gorączki :-D:-) Byliśmy dziś w Gliwicach bo otwarli nowe CH FORUM i powiem wam, że kicha jedynie H&M miało fajny wybór dla dzieci i kupiłam Kamilkowi troszkę ciuszków :-);-):tak::-D Aż byłam zdziwiona że tam taki wybór i na dodatek wszystkie rozmiary natomiast w innym H&M połowę rzeczy nie ma co tam.

reklama
Baska a czy teraz widzisz zdjęcia?
Leci, leci. Sama niedawno mówiłam że jestem w 7 tyg a teraz? Kiedy to zleciało :rofl2: Już się boje porodu :crazy:
Pieke pleśniaka, kupiłam dziś troche jagód i tak mi się
zachciało :-D

Do góry