martaglo dziękuję Ci za infoski, bardzo mi pomogłaś, w prawdzie jeszcze nie kupilismy fotelika ale juz mi łatwiej będzie zwracając uwagę na pewne szczególy:-):-), a gdzie sie podziałas tak w ogóle...

??
monysiu trzymaj się i pozdrawiam CIe chłodnym powiewem wiatru na to Twoje poddasze....
Baśka ale fajne fotoski tego Twojego Kamiloska!!! szumny z niego facet!!!!
Justynko zdróweczka dla Liwci, a mocz do analizy dlaczego?? dlatego że
ma temperaturkę znowu, czy przypadkiem nie ma jakichś bakterii, tak?? wykuruj malenką i wklejaj zdjęcia

czekamy
Baśka nie wiem gdzie byłas w H&M ale ja na 3 stawach kupiłam tez własnie z przeceny -50% mojemu dziabągowi bluze i bluzeczke
ewcik życzę CI przespanych nocy...bo ja jak sie nie wyśpię to jestem zmierzła że lepiej nie zbliżać się bez kija..;-);-) a to moje gg 5374206 nie wiem czy Ci się przyda ale prosiłas to podaję ;-);-);-)
a
mokkatke to podglądam na gg i widzę że bywa i to dość często

a tu zbytnio nie chce się udzielac, czy tak??

basienkaw ale sie ubawiłam jak wchodziłam na twojego bloga na fotosiku,....wyświetlił mi sie komunikat że wchodze na stronke z treściami erotycznymi...stronka moderowana....:-):-) nie wiem czy mieli na myśli ten Twoj śliczny brzusio,hmmm... no spojrzenie masz bardzo zmysłowe...może o to chodziło

no i przede wszystkim gdzie Ty przytyłas??? kobietooooo????!!!!

masz piękny brzuszek ale bez tego to raczej nie da się być w ciązy

A teraz dwa zdania o mnie bo juz sie tak rozpisałam że szok...byłam dziś w tychach z moim kregosłupem...no cóż musze ćwiczyć siedziec prosto itp itd...słabe mięsnie grzbietu i brzucha..dostałam zestawik ćwiczeń i musze sie wziąść za siebie i tyle...
Mam do Was takie pytanko czy Wasze dzieciaczki pocą się na głowce, bo od pewnego czasu niepokoi mnie to trochę, a jak pytałam pediatre to powiedział mi że to normalne... nie wiem juz co mam myśleć a słone zacieki na foteliku samochodowym codziennie wzbudzają ten niepokój...chciałabym zaznaczyc że to nie tylko w te upały się dzieje..najczęsciej poci się Maciuniowi głowka jak zasypia...nie wiem co może byc przyczyną, mam nadzieję że to tylko taki jego urok...ze niektorzy pocą sie właśnie przez głowę...

dobra na tym koniec, miały być dwa zdania...

trzymajcie sie chłodno i do nastepnego pisania..papapapa buziaczki dla Was wszystkich i dla Waszych pociech