Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aż żal patrzeć jak taka mordusia cala czerwona i opuchnieta !!!!
;-) W koncu powiedzialam sobie (mam nadzieje ze) ostatecznie DOSC ZARCIA!!Łykam sobie Bio CLA i musze Wam przyzanc ze to dziala, mimo ze to dpeiro drugi dzien. A jak mi pomaga? Gdy wieczorem czuje glod, biore jedna tabletke i tak do pol godzinki ssanie w zoladku ustaje, naprawde
Wiec chocby dlatego ze u mnie zmniejszaja te tablety laknienia, POLECAM goraco
DO poludnia bylismy z G i Oliwka w lesie na spacerze, a raczej an szybkim marszu
Ponoc to lepsze;-) Do tego pare minut temu wymeczylam sie 20 minut tak intensywnie na rowerku, wzielam prysznic i oto jestem 
Straszny corowitek sie z niej zrobil ostatnio :-( Co do urodzin to ja niestety nie wiem czy damw tym dniu rade przyjechac, bo dla mnie to jak na dzis jeszcze zbyt odlegly termin i eni wiem co sie wydarzy do tej pory. Ale bardzo chce przyjechac i w koncu poznac Was na zywo
Wiec nie mowie nie, tylko jeszcze nie wiem. Ale jesli mozesz to napisz mi na GG dokladny sowj adres i wyjasnienie czy dam rade dojechac tam z Rybnika bo ze mnei ejste kiepski kierowiec jesli chodzi o orientacje w terenie
NO chyba ze bedzie ktos chetny zeby sie z anmi zabrac lub nas zabrac ze soba
Tak wiec jesli CI to odpowiada to ja dam CI odpowiedz blizej dnia urodzin Liwki, moze byc?

przeczytalam wszysytko od deski do deski a jest tam co czytac 
I jeszcze bardziej zmotywowana Twoja historia od razu wskoczylam na rowerek na 20 minut
Gratuluje takiej wytrwalosci
Ja tak jak Justa mialam problemy z rejestracja, w koncu sie powiodla ale nie dostalam maila zeby moc sie zlogowac wiec tylko czytalam ale nie moglam oblookac fotek 
;-)Pochwal sie fotka w nowej fryzurce 

moze to Cie pocieszy w rozpaczy z powodu braku skurczow 

wklej jakies nowe fotki sowjej starszej pociechy
Tak dawno sie nia tu nie chwalilas 

dla mnie to zbedna katorga, wole kupic gotowy sok, lub ugotowac na biezaco kompocik ze swiezych owocow 

ALe teraz przynajmniej juz wiem czemu moja Oliwia wazy wiecej, bo ma 5cm wzrostu wiecej ;-)Zdjecie w baseniku miniaturze-super :-)
Nie ma problemu jak sie zdecydujesz dojechać w samą niedzielę to też zapraszam !! a potem wyślę na gg kazdej chętnej adres itd hahaha Karolinna sokole oko witaj !!! i co wykąbinowałaś na 5.08 ????
Basienka a ja nie umiem sie zarejstrowac żeby pooglądać Twoje zdj![]()
Liwuśnik leży i jęczy oglada Sieka (Shreka) i drapie sie jak zapchlony psiurekaż żal patrzeć jak taka mordusia cala czerwona i opuchnieta !!!!
![]()
Dzisiaj byliśmy na basenie i tak się bawlismy.
Jutro też idziemy jakoś trzeba wykorzystać te upały.
no nie różyczka w takie upały okropność dobrze że chociaż nie ospa.
Komary mnie pogryzły
Dobrej nocki
I czekamy na wieści o dzidziusiu :-)
Witam Dziewczynki Moje Kochane :-)
U mnie dzisiaj drugi dzien walki o bossssski wyglad Cindy Crowfort;-) W koncu powiedzialam sobie (mam nadzieje ze) ostatecznie DOSC ZARCIA!!Łykam sobie Bio CLA i musze Wam przyzanc ze to dziala, mimo ze to dpeiro drugi dzien. A jak mi pomaga? Gdy wieczorem czuje glod, biore jedna tabletke i tak do pol godzinki ssanie w zoladku ustaje, naprawde
Wiec chocby dlatego ze u mnie zmniejszaja te tablety laknienia, POLECAM goraco
DO poludnia bylismy z G i Oliwka w lesie na spacerze, a raczej an szybkim marszu
Ponoc to lepsze;-) Do tego pare minut temu wymeczylam sie 20 minut tak intensywnie na rowerku, wzielam prysznic i oto jestem
Bassienkaw super ze wkleilas ten linkprzeczytalam wszysytko od deski do deski a jest tam co czytac
I jeszcze bardziej zmotywowana Twoja historia od razu wskoczylam na rowerek na 20 minut
Gratuluje takiej wytrwalosci
Ja tak jak Justa mialam problemy z rejestracja, w koncu sie powiodla ale nie dostalam maila zeby moc sie zlogowac wiec tylko czytalam ale nie moglam oblookac fotek
![]()
zdrówka
albo jak to już karolinna zauważyła cała rodzinka 

, potem 7.00, a dzisiaj 6.00. Jadę jutro do niego na weekend no i zostanie tam jeszcze tydzień. :-) Muszę powiedzieć że dzielnego synka mam