• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
My juz jestesmy spowrotem :-) Nie poszlismy wczoraj wieczorem do knajpy tylko w Łaziskach na basen :tak: WIeczorem jest malo ludzi i cieplutka woda:tak:Super!

Oliwka w koncu termin masz dopiero na jutro :-p;-)Oby to bylo jutro :tak:A masz jak nam dac znac ze juz urodzilas :confused: Byloby milusio wiedziec ile wazy i mierzy Sara, no i wogole to kiedy ammy pomagac CI przec :-p:-D

Martaglo mnie tez podoba sie Ford KA ale to faktycznie troche male autko :eek:

Monysiu a moze faktycznie zaszkodzilo Ci cos co zjadlas w restauracji :confused::baffled: A jak tam teraz Twoje samopoczucie :confused::-)

Sandros no to teraz napewno odpoczniesz troszke ;-)

A ja wczoraj zaciagnelam Oliwcie do kosmetyczki i oto sliczny serduszkowy efekt :-):

reklama
Ja jestem dzis 5 dzien na diecie, i naprawde sie staram :tak:Biore Bio CLA, pije herbetki Slim Program z Vitaxu, czerwona i zielona herbate, jem tylko ciemne pieczywo i tylko na sniadanie, nie jem ziemniakow, nie jem kolacji, jem Activie i duuuzo owocow, glownie arbuz i nektaryny. Obiad to moj ostatni posilek. Pozniej jak jestem to glodna to tylko owoce lub Activia. Nie pijam sokow z kartonu ani kompotu bo to wszystko jest slodzone, tlyko woda mineralna niegazowana Danone VItalinea. No i oczywiscie zero slodyczy, pod zadna postacia. I musze przyznac ze juz czuje efekty. Czuje sie lzej, lepiej, nie mam napietego brzucha (w sensie negatywnym oczywiscie)=1,5kg mniej :eek::-) Mam nadzieje ze to nie tymczasowe :baffled::-p

3majcie za mnie kciuki, oby tym razem sie udalo!

witajcie !!!!
ja dziś pracująca niedziela bo mieliśmy ślub !

bardzo sie cieszę bo mój pingwin dziś bez gorączki i wysypka pomału schodzi i rozrabia jak szalona :-) dupka ożyła :-D Z wrażenia nie spała od 9 aż do 22 :eek:
Czyli dowód że wszystko wraca do normy :laugh2:

Ewciku rózyczką zaraża sie jak jest wysypka i na parę dni przed wystąpieniem wysypki a urodzinki będą za 2 tyg więc nie masz czego się ze strony Liwii obawiać, poza jednym, może Filipek wpadnie jej w oko :-D

Luczynko co do Liwii to mam to samo, nie umiem pępowiny odciąć, zresztą nawet nie chcę !!! :-D
Ooooo :szok: aleś odważna z tymi kolczykami, i jak było ????

Martaglo powodzenia w dalszych poszukiwaniach !!!

Sandros to cóż tak dziwnie w wakacje w tym przedszkolu ??? jakieś inne panie czy co ??

Oliwka a ma ktoś Twój nr telefonu w razie.... bo my padniemy z ciekawości i kciuki nam zsinieją jak długo cisza od Ciebie będzie !!!???

Karola zlituj się :wściekła/y: co juz nas nie lubisz :sorry2: :-(Kiedys nie szło nadązyć za Twoimi postami a teraz co :eek:

no to tyle ......na tę chwilę

Witam,

Luczynka życzę powodzenia w odchudzaniu. Muszę przyznać, że bierzesz tych "slimów" od groma - muszą pomóc.
Kolczyk fajny, a jak Oliwia to przeżyła?

Justyna w wakacje kilka przedszkoli ma dyżur, więc teraz chodzi do innego - blisko fajnie, ale inne dzieci, inne panie... Wszystko inne, bo jak słucham czasem Soni, to nawet pić jej nie dają, nie karmią, mało wychodzą... Kicha.
Ale jest dziadek:-):tak:

Miłej nocki i pobudki;-)

Sandros no to faktycznie jakaś zlewka w tym przedszkolu :sorry2:
Ja chce Liwuśnika tez posłać od kwietnia jak sie uda a jak nie to od wrzesnia ale im bliżej tym mnie bardziej brzuch boli :-D:baffled: Najbardziej mnie przeraża że Liwia mało mówi i nie powie mi co sie działo :eek:

Witam !!!

Jadłam tylko zestawy sałatek bez mięsa i bez sosów, wogóle kilka ostatnich dni nie jadłam mięsa

Nie mogę spać, mężul w pracy :zawstydzona/y: Dziś znowu miałam biegunke i mdłości straszne :baffled: wogóle dziwnie się ostatnio czuje :-(
Mam taki twardy brzuchol i mała się tak wyciska że czasem mnie aż skóra cholernie boli i tak mnie ciągnie w dół brzucha,
nie wiem może te hormony mnie dobijają że tak narzekam :confused:
Dziś się rozpłakałam bo stwierdziłam że nie jestem już atrakcyjna dla męża
Buziaki dla Was
wyśpijcie się :tak:

Acha i raczej nie będe na urodzinkach u Justynki, nawet nie wiem gdzie mieszka ale nie to jest powodem :-p jeżeli dobrze pójdzie to pojedziemy na początku sierpnia z mężulem na jakieś małe wczasy bo ma krótki urlopik

Oliwka ile to już po terminie???

no to złoto!!!!!!!

padam na ryjek, za krótko spałam/. jakaś słaba jestem po weckendzie.
zdjęc prawie żadnych nie zorbiłam. tylko kilka dokumentujące inwentaryzacjęPitrkową w szafkach u ciotki.
sobie zgred mały upatrzył jeden garnek i szwendał sie z nim cały czas. nawet do Wielunia w sobotę z nim pojechał :-)

reklama
Witam kolczyki wow ja do tąd nie miałam odwagi przebić uszu. Z klczykami teraaz to poczekam kilka lat aż sama będzie chciała. Bo pewnie po przebiciu jednego uciekłaby.

Jeszcze tydzień wakacji i będzie sierpień.

Autko ma być malutkie bo to tylko do jazdy po mieście na zakupy do przedszkola, pracy itp.
Na dalsze wyjazdy nie.
Ale zobaczymy co będzie.
U nas też przedszkola wakacyjne mają dyżur a nasze nie a do innego nie chciałam ją oddawać. Teraz dziennie słyszę kiedy skończą się wakacje i pójdzie do przedszkola.
Lepiej niech zostanie w tym uwielbieniu swojego przedszkola tym bardziej że nie choruje .

Z kurzajkami walczymy na noc smaruję i zobaczymy :szok::szok::szok:

Oliwka rozdwajaj się.

Poranna kawusia już zaparzona.Zapraszam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry