Monysia współczuje ci kochana :-( PRzsyłam fluidki zdrowia dla was :-) Zdrówka życzę!!!
Dziękuje bardzo
Zdaje się że pomogło ;-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Monysia współczuje ci kochana :-( PRzsyłam fluidki zdrowia dla was :-) Zdrówka życzę!!!
Zdaje się że pomogło ;-):-)

A sprobowałaś dawać jej palntex albo wodę koperkową ( do kupienia w aptece ) ?? Tylko najwazniejsze żeby podać przed atakiem bo w trakcie to juz za późno ! Jak Lilisia miałam kolki to tez pomagały jej okłady z ogrzewanej żelazkiem pileuszki i masaż brzuszka HEj :-)
Dzisiaj ide z Wikusią do kina na bajke o pszczółkach a Emilka zostaje z tatusiem :-)
A ostatnio Liwia mu krzyczy ja teś ( chodzi na te zajęcia do przedszkola) 
czesc dziewczyny mam pytanko przyjmniecie mnie do swego grona jestem mama 9 letniej Dorotki i 4.5miesiecznego Stasia mieszkam w Zorach:-)
Pani dała jej do wybrania kolczyki i pokazała które jej się najbardziej podobają
Pani przetarła jej uszka by zdezynfekować i powiedziała że teraz zakłada kolczyka
Wikusia przy pierwszym zupełnie nic nie zapłakała ;-) Przy drugim już ją chyba tylko troszeczke zaszczypało i zapłakała ale baaaardzo mało i za chwileczke juz przestała.Pani pokazała jej lusterko i powiedziała ze slicznie wygląda ;-) Była bardzo szczęśliwa ;-) Do domu jak wruciłyśmy to tacie powiedziała ,,tatusiu byłam dzielna i mam kolczyki
'' Teraz zerkas do lustra na przedpokoju i baaaardzo się cieszy
A jutro idę z Emilką :-)