Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Luczynka przepraszam, ale napisałam jak jest u nas. Ja spokojnie czekam, az mu przejdzie, niestety nic nie mogę zrobić. Kiedyś jak Oskra był mnijeszy i robił cyrki po prostu bez powodu lekarz kazał nam kupić neo-spasiminę. to jest taki smierdzący, syrop ziołowy, który Oskarowi pomógl, ale lepiej zapytaj pediatry, bo to jednak lek. Nie kupuj nic na własną rękę.
Sandros śliczne zdjęcia ! Twoja córeczka już jest taka duża, chciałabym żeby Oskar robił mi już dekoracje na chinkę jak Twoja córcia.
Monysia Twoje dziecię widać jest bardzo zainteresowane otoczenie. Śliczna !
Karolinna ja nie wiedziałam, ze Ty w Szkocji teraz jesteś !
. Mam nadzieję, że dobzre się tam czuję i , że już się zaadaptowałas. A jak Lenka ? Uczycie ją języka czy mówicie po polsku ?
Sandros śliczne zdjęcia ! Twoja córeczka już jest taka duża, chciałabym żeby Oskar robił mi już dekoracje na chinkę jak Twoja córcia.
Monysia Twoje dziecię widać jest bardzo zainteresowane otoczenie. Śliczna !
Karolinna ja nie wiedziałam, ze Ty w Szkocji teraz jesteś !
. Mam nadzieję, że dobzre się tam czuję i , że już się zaadaptowałas. A jak Lenka ? Uczycie ją języka czy mówicie po polsku ?
Ja sie nie zloszcze ;-)
Poporstu przerazil mnie fakt ze OSkar jest starszy i ze Oliwia jeszcze dlugo moze sie tak zachowywac
No ale tak jak mowisz-nic nie zrobimy ;-)Ale i tak Ja kocham nad zycie :-)
niestety nie znam dermatologów
ale na szczęście w nas nie trafiło
Mam nadzieje że twojej niuni szybciutko to przejdzie!
Nic takiego sie nie stało by niunia tak zareagowała :-( Nie wiem co to spowodowało :-( czy ten ogień na balkonie co zobaczyła i moj strach czy wizyta we Wrocławiu bo dawno tam nie byli i nagle wiele dzieci.Moze poczuły jakieś przez to zagrożenie bo nawet bardziej na rączki tak chciały i płakały :-( Z Emilcią jest normalnie,płacze nocne są ale małe od ząbków bo i inne ma tego ojawy :-( Ciągle myślęczemu Wikunia tak sie w nocy zachowuje :-( przez to nie za dobrze sie czuje chyba psychicznie na co kolwiek :-(
.