reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mam nadzieję że to powrót na załatwianie się na nocniczku... miesiąc na to czekałam:tak:.

Życzę Ci tego:tak:
A co do farbowania to ja 2 razy
robiłam pasemka w salonie
i nie powiem żebym nie czuła zapachu farb...
Drażniło mnie to na początku ale wszystko ok

Sandros
a Tobie życzę znalezienia pracki
oczywiście jeśli Ty sobie tego życzysz ;-)

iza
super Mała je :-D

reklama
Witam,

Monysia fajne duze oczy robi ta Twoja coreczka. Nie przejmuj sie jej zachowaniem - Sonia im starsza tym byla grzeczniejsza, a jak miala pare miesiecy to sie zastanawialam czy ona ADHD nie bedzie miala...

Iza widze, ze Karolina nie tylko mowi, ale i fajnie sama je ;-)

Karolina nie mialam okazji - Gratuluje ciazy
Kidy zaczela Sonia mowie - jak poszla do przedszkola, czyli jak miala 2 lata i 3 miesiace, z dnia na dzien coraz fajniesze zdania ukladala.

Dziekuje wszystkim za dobre slowa. Mieszkanie w Warszawie bedziemy mieli dopiero od kwietnia, wiec z praca mi sie tak nie spieszy. Jutro jednak jade na romowe, na ktorej bardzo mi zalezy... Jejku, fajnie jakby sie udalo... Coz, jak nie, to tez dobrze, bo mielubysmy w marcu klopot z mieszkaniem...

Pozdrawiam,

Karolinna dzięki:-):-)Bo ja się ciągle zastanawiam do kogo on podobny..:-):-):-)
Monysia mała jest śliczniutka.
Iza ale fajnie Twoja córa je:-):tak::tak:
Mój Lolo ostatnio uwielbia nasze kapcie.Fajnie wygląda jak w nich biega.Pokaże potem.
Teraz jezdzi na rowerku po domku i sie śmieje w głos.Kochany skarbek...

no to witojcie przy poniedziałku!!I znwou nie mam weny więc tylko pozdrawiam i życzę miłego tygodniaBuziaczki Lejdis.. :-))Byłam wczoraj w kinie na filmie z linijki powyżej..uśmiałam się co nie miara ale drugi raz już bym nie poszła.. Fajny,lekki łatwy i przyjemny z drobną dozą dramaturgii...z happy endem... generalnie polecam ale bez przesady :-)))\Buziaczki

no to witojcie przy poniedziałku!!I znwou nie mam weny więc tylko pozdrawiam i życzę miłego tygodniaBuziaczki Lejdis.. :-))Byłam wczoraj w kinie na filmie z linijki powyżej..uśmiałam się co nie miara ale drugi raz już bym nie poszła.. Fajny,lekki łatwy i przyjemny z drobną dozą dramaturgii...z happy endem... generalnie polecam ale bez przesady :-)))\Buziaczki

A ja sie z Toba jak zwykle nie zgodze :-p:-D Nadal obstaje przy sowim i uwazam ze film jest swietny! :cool2:;-)

Co do farbowania to słyszałam,że nie powinno się tego robić w I trymestrze, ze wględu na zdrowie dzidziusia.Bo ta chemia może mu zaszkodzić.Ale do końca nie jestem tego pewna...

Witam wieczorkiem! Wpadłam na chwilkę przed serialami ;-)

Mała już prawie śpi, a mąż szaleje z kinem domowym, kupił dziś kable :baffled::-D Już mnie głowa boli :baffled:, ale efekty niezłe :cool2:

Bodzinka - no w pierszym trymestrze to na wszystko trzeba uważać, ale chyba Karolinna ma zamiar to robić już w drugim:confused: Ja farbowałam pod koniec, a wcześniej to nie pamiętam,ale raczej nie w pierwszym trymestrze.
Słodziutki ten Twój Lolo :tak:moja Karolka też mierzy papcie, buty itp. Komicznie to wygląda, a najśmieszniej wyglądała w święta u moich rodziców jak wytargała z szafki czerwone szpilki mojej mamy. Udało się jej je ubrać i w nich chodziła, szok że utrzymywała równowagę. Mała dama nam rośnie;-):-D

Karolinka dziękuje za wszystkie komplementy, zwłaszcza cioci imienniczce :tak::-):rolleyes:

A co do jedzenia mojej Królewny to ona już od bardzo dawna sama je, często nieźle się ufajda, ale przecież jest pralka:happy2:. Cóż to za wysiłek wyprać koszulkę w porównaniu z jej frajdą i nauką samodzielności :cool2:. Często nie chce inaczej i muszę jej dać żeby jadła sama, wtedy najwięcej zje. Wydaje mi się, że jak na swój wiek jest dość samodzielna i jestem z niej oczywiście DUMNA :happy2:.

Dziewczyny czy Wy coś wiecie o Mokkate, czemu przestała u nas pisać:confused::confused::confused:

reklama
Do góry