Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-).
.
ale z ciebie niezła dżaga
gdybym nie była kobietą ...
.
super kolor i sliczna coreczka
aaa i niech bedzie kot tez fajny:-):-):-)
za niedługo nie opędzi się od kawalerów 
. Wiem, że tam krzywda się jej nie dzieje, zawsze robi mi pa pa jak jadę do domu, ale zawsze też z bólem serca ją tam zostawiam. W domu jest wtedy tak pusto i smutno, zupełnie inaczej. Czasem się zdarza, że chcę po prostu odpocząć albo dać odpocząć moim rodzicom, którzy są z małą bardzo często, takie dziecko nieźle potrafi dać w kość. Nie wiem, jak Lenka, z tego co wiem i ją znam to jest wyjątkowo grzeczna dziewczynka, a Karolinka to mały diabełek ;-)
.
,fajnie byłoby się spotkać to opowiedziałabyś jak się twojemu R pracowało w Holandii. Widujesz się czasem z mokkate ?

:-)

Nasza polska służba zdrowia, źle trafiłam, lekarka każdego pacjenta trzyma ok. pół godziny, nieważne z czym przychodzi, każdego musi zbadać itp itd, a jeszcze na wszystkich się wydziera