czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
diablica ja tez mam takiego doła,więc pewnie pogoda ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,jeśli chodzi o płeć to jeszcze jej nie znamy;-) wiem,wiem my też trochę rozczarowani;-) . W sumie to ta kobitka powiedziała że jeszcze za wcześnie na rozpoznanie płci,tj.że łatwo sie pomylić ale ja myślę ze gdyby państwowe pracownie miały lepsze usg to byłoby łatwiej;-) .W sumie to wszystko super oprócz ułożenia łożyska ,jest to ułożenie dolne i teraz się zamartwiam:-( a to dlatego że poczytałam na necie co i jak,ciekawe co powie lekarz na wizycie
wizytę mam na wtorek i nie mogę się jej doczekać. Niech mnie ktoś przytuli:-(.
;-) .Lenka już poznaje dzieciaki z piaskownicy jak tylko idą z daleka;-).
. No i z tym że przytyłaś to chyba trochę przesadzasz
.Tylko mi potem nie wyskocz że was nie będzie
;-).
.
.
.
.My też tęskniłyśmy
.
.Jak dojedziesz do dworca pkp w Katowicach to musisz iść na rynek i wsiąść do tramwaju nr.6 w stronę pętli ,i po prawej stronie będziesz mijała park Kościuszki,zaraz na tym przystanku pierwszym trzeba wysiąść bo to pod wieżą spadochronową,to jakieś 3 lub 4 przystanki z dworca,niedaleko
. dziewczyny jak coś źle napisałam to poprawcie;-). Eh,jak będzie deszczyk to ja też się nie ruszam;-).
.