niunia2010
Szczęśliwa Mamusia Misia
Witam Ponownie :-):-):-):-)
Mój maluszek właśnie usnął nawet nie wiecie jak się cieszę tym bardziej że jeszcze niedawno tzn około 2 Msc temu mały zasypiał dopiero ok 24 - 1 :-( ale się zawzięłam no i teraz ładnie śpi przeważnie już o 21 tylko znów ostatnimi dniami przez chorobę tzn katarek
znów idzie spać około 21:30 .
Dziękuje Wam za miłe powitanie mam nadzieję że będzie nam się fajnie "gadało"
Mamy tu jakąs galerię bo chciałabym Wam pochwalić się moim synusiem
?
Mokkate - w miarę możliwości bedę zaglądała Tu do Was
i mam nadzieję że bedzie to codziennie
:-):-):-)
Trysia77 - ja już mam nie kiedy dość latania za małym tym bardziej że on chce czasem i cały dzień chodzić za rączkę

a kręgosłup siada a ja jeszcze taka młoda 

A i bym zapomniała jest tu ktoś z okolic Miasteczka Śląskiego?
Mój maluszek właśnie usnął nawet nie wiecie jak się cieszę tym bardziej że jeszcze niedawno tzn około 2 Msc temu mały zasypiał dopiero ok 24 - 1 :-( ale się zawzięłam no i teraz ładnie śpi przeważnie już o 21 tylko znów ostatnimi dniami przez chorobę tzn katarek
znów idzie spać około 21:30 .Dziękuje Wam za miłe powitanie mam nadzieję że będzie nam się fajnie "gadało"
Mamy tu jakąs galerię bo chciałabym Wam pochwalić się moim synusiem

?Mokkate - w miarę możliwości bedę zaglądała Tu do Was

i mam nadzieję że bedzie to codziennie Trysia77 - ja już mam nie kiedy dość latania za małym tym bardziej że on chce czasem i cały dzień chodzić za rączkę

a kręgosłup siada a ja jeszcze taka młoda 

A i bym zapomniała jest tu ktoś z okolic Miasteczka Śląskiego?
a potem i tak połowe ciuchów przywozi się czystych. Najważniejsze, żebyś małej wzięła jak najwięcej ciuchów.