reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Izoldzia.... napewno coś znajdzie się dla Twojego męża i będzie dobrze....:tak:

a mi dziś mamusia z siostrzyczką zrobiły istny zjazd :szok: i sypialnię doprowadziły do prawie sterylnej czystości.... a ja tylko patrzyłam jak one się uwijają.... śmiałam się że czasami fajnie być w ciąży.... hihihi i to jeszcze takiej że nie możesz wiele zrobić..... jutro ponoć ciąg dalszy..... dawno nie było już u mnie aż tak czysto:nerd:

Dziewczyny podczytuję was ale nie mam siły nic pisać. Już tydzień jak wróciliśmy z Międzyzdroji i tydzień już pracuję po urlopie :-(Ale ten czas dwutygodniowego urlopu szybko zleciał :-(Pogoda nam nad morzem dopisała, wogóle było super i nie chciało się wracac. Wczoraj pojechaliśmy do teściów do Godziszowa Trysiu przejeżdzaliśmy przez twoją miescinkę ZAZDROŚĆ :-):-DPojechalismy sobie z tesciami do Wisły bo był tydzień Kultury Beskidzkiej. Bardzo duzo straganów było i pełno ludzi. Pogoda nam dopisała a Kamilek wzbogacił się o plecaczek Spidermana Kupiliśmu mu w Wiśle na targu za 40 zł kosztował 57 zł a facet spuściła na 40 zł a w Wiśleaczku ten sam plecaczek kosztował 75 zł :szok:Pod wieczór zrobiliśmy sobie u tesciów grilla i o 22 bylismy w domu.Za tydzień planujemy zaś jechać do teściów bo chcemy jechać do Hotelu Gołębiewskiego na basen.

Diablica - pięknie wyglądasz z brzuszkiem :tak::-) Fajnie , że bedziesz miała córcię :-D

A gdzie justyna:confused::confused::confused:Spóżnione ale szczere życzenia dla Liwusi WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ....

Kaśka - ale szybko nam uciekłaś, zyczę ci dużo słonka i udanego urlopu ;-)

Niewim co chciałam jeszcze tu napisać...

Miłej niedzieli.

hej:)

Hmm ruch jakis malusi hehe wszystkie chyba na wczay wyjechałyscie........
Ja dzis do mamy jade na tydzien wreszcie dychnę nieco......
w sobote mielsimy roczkową imprezke Zulki było bardzo fajnie Zulka mnóstwo prezentów dostała i Filip przy okazji tez niezle się obłowił......
Wczoraj poprawinki bo dotarł chrzestny........

Miłego tygodnia i wpadnę po "wakcjach"

reklama
Do góry