o jak mi miło kobitki,że się odzywacie !!!
Basiu,czyżby chrzciny w tą sobotę?? No właśnie, karmisz piersią ???
Sylcia , to piękny wiek,że te pyskówki jest miło słuchać, bo później to się zacznie jak zacznie przełapywać teksty od starszych i szczęka będzie opadać nie jeden raz

))
Izka, to Lolka zapewne się ucieszy z takiej lali w nosidełku, jak prawdziwa mama teraz będzie

))), no i miło mi,że zgadzasz się z moją opinią na temat gierek
Diabliczko fajnie że się odzywasz, prosimy częściej

)))
Boo powiem Ci tak,że ja również mam nadzieję,że będę miała nad tym kontrolę.Mój synek tez korzysta w domu z komputera głównie w celu edukacyjnym,czasami włącza sobie painta i maluje sobie, albo włącza sobie jakieś programiki z latającymi samolotami zdalnie sterowanymi czy też samochodzikami,które już sam potrafią znaleźć na youtube,lecz jest to małe ale, takie rzeczy związane z komputerem i nie tylko komputerem, bardzo kuszą i pod naszą nieobecność dzieciaki próbują różnych rzeczy, a za dzieckiem ,które ma z 12,13 lat to nie chodzisz nonstop i nie masz full kontroli niestety... ja też nie byłam łatwym dzieckiem i wiem niestety jak się kombinuje,żeby osiągnąć swój cel,przecież u kolegi,koleżanki,też różne rzeczy można obejrzeć,podpatrzeć,spróbować...no życzę CI abyś miała pełną kontrolę do 18-stki nad swoim synkiem, bo ja równiez tego chciałabym,żeby i on również chciał abym ja wiedziała co czyni moje dziecię, że wypracujemy sobie na tyle przyjacielskie układy,że w natrudniejszym okresie nasze dzieci będą chciały przyjść do nas i się nam zwierzyć z wielu spraw,które je cieszą jak i dręczą

)))
Tymczasem pozdrawiam Was kochane i zmykam się zbierać na koncercik Poluzjantów

),który zorganizowałam z okazji urodzin mego brata

))
do zaś