Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
CZEŚĆ CZOŁEM, DZIŚ WIECZOREM!!!
no proszę jak to przypadkiem mozna na taki wątek wejść ;D
melduję : wojkowice....
znam niektóre- niestety nie osobiście, ale pewnie to się zmieni niebawem
a teraz paciu paciu bo oczka się kleją
brej nocki
ja sie melduje po krótkirj nieobecności ale wakacjowałyśmy sie u dziadka
Witam nową maminkę !! Kasia, Oliwka przeprowadziłyscie sie??? ale fajnie bo tu duzo Ślązaczek a na naszym wątku tak kameralnie ;D ale ciesze sie ze w koncu ktos z pobliska ;D
Super zdj i a dzieciaczki prześliczne !!!!
Sandroska teraz jak Cie zobaczyłam to juz nie umiem sobie przypomniecjak wyobrazałam sobie Ciebie, ale na pewno inaczej i tak troche jakby poważniej ;D kurde nie umiem napisac !
justyna jak patrzę na te zdjęcia to aż nie mogę wytrzymać kiedy pójdę z małą na basen
izka-mummy-to-be i kaśka76 kurcze,już na wylocie!! acha, kaśka76 ja też w dziewiątym miesiącu odstawiłam lek (no-spę) myślałam że zaraz coś zacznie się dziać ale u mnie małej było za dobrze wcale jej się nie chciało wychodzić
kurcze Mamuski, jak ja Wam zazdroszcze malenstw przy sobie, dzis przez cala noc mialam dziwne bole, no i troche z rana, a teraz znowu nic, najgorsze to czekanie. Dzis wizyta u lekarza, zobaczymy jak sie to skonczy Dam znac
A co do basenu, czy moze w Tychach tez sa prowadzone zajecia dla dzieciatek??? Chetnie bym pochodzila z Karolkiem - jak w koncu zdecyduje sie wyjsc na swiat
mmm nio jest co dzwigac, po calym dniu to mam dosc hihi ale z kregoslupem spoko nic nie boli a co do cwiczen to sama nie wiem bo straszny leniuszek jestem i jak sie z niunia wybawie w ciagu dnia to juz mi sie nic nie chce ale bede miec to na uwadze i jak cos to dam Wam znac Pozdrawiamy
Kasia178 swietna masz dzidzie i jaki ladny chlopczyk, a jakie superowe minki swietnie !!!! Zasypoj nas dalej swietne zdjecia czekamy na nastepne !!!!! Przypomnialam sobie jak moja miala miesiac i byla taka kruszynka