reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kaśka76 pisze:
Karolka: jutro będziemy na brynowie u neurologa to podjedziemy potem oblukac park. ;D
koniecznie obejrz ;D nie jest duży :)

mmm
mmm pisze:
Nie za bardzo rozpieszcza Cie Nutricia ;) ;P
napisałam jeszcze dziś do nich z zapytaniem o jedną kaszkę i dziś zadzwonili do mnie ;D ;D ;D
mmm pisze:
z wygranej nici, nikt nie zadzwonił :(
jeszcze nic straconego! daj im czas :)
mmm jeszcze jedno pytanko :) jak jechałyśmy autem do kina to mówiłaś mi że mieliście taki pokrowiec do chrztu na fotelik samochodowy ? macie go jeszcze ? może mi odsprzedasz?

wróciliśmy ze spacerku :) byliśmy na lodach :D zaraz się roztyję :p

reklama
Witam,

Ja po dwoch dniach pracy - roznosze ulotki, nog nie czuje, bo roznosze pod drzwi ::)

Kasia bardzo Cie przepraszam z tym kardiologiem - przyznaje zupelnie wylecialo mi z glowy, postaram sie najpozniej w tym tygodniu napisac wszystkie namiary.

Karolina moze i ja sie na spotkanku zjawie, ale nie obiecuje, bo normalnie Sonia spi mi do 14.

Czarnulka dasz rade, przez ostatnie dwa dni sie przekonalam, ze my kobiety to jednak duzo twardsze od mezczyzn - przychodze padnieta po pracy, a Rafal mi steka, ze Sonia go wymeczyla, no i to ja ide z nia na popoludniowy spacer, bo chlop zmeczony ::)

Pozdrawiam,

Sandros ach te chłopy !!!! To sie bidule zdepcesz !!

Czarnulka trzymaj sie i zaglądaj i pisz przynajmnie dwa słowa :)

Karolka ja juz na basen nie biore aparatu bo nie umiemy sie powstrzymac i walimy kupe zdj a w sumie w kółko to samo !!!

Ola ja tez jak patrze na takie tyci tyci bobaski to az bym chciała znów ale zaraz Liwciora mam przed oczami wiec sobie troche jeszcze odpuszcze ;D

a co do odzierzy ciązowej to raz byłam w Gliwicach w Ikarze i tam u góry jest sklep ! ciuszki zajebiste ale i ceny tez ;D ale moze cos oblukasz !!!

sandros super by było gdybyś była ;D mam nadzieję ze Sonia wyjątkowo nie będzie spała do 14! ;) a to prawda ze facet zawsze myśli że to on się najbardziej napracował ::) będziesz miała niezłą kondychę ;)

justa z tymi zdjęciami to też tak mam ;D

jestem dziś bardzo nie wyspana,Lena wstawała w nocy co 2 godz,przed iódmą nie mogłam otworzyć oczu a mała już fikała ::) teraz już mi troszkę lepiej :)

za to pogoda dobija :p

sobota 14.30 park kościuszki-wieża spadochronowa

Dobry dzień ;)

karolinnko pokrowiec na fotelik jest Twój ;D a żeby nie było za darmo to poproszę o takiego pysznego loda co się ostatnio chwaliłaś ;P Ja też niewyspana jestem, drugi raz pod rząd poszłam po 24 spać a ja straszny śpioch jestem ::)

sandros mężczyźni zawsze są zmęczeni nawet oglądaniem TV ::)

kaśka powodzenia u lekarza

a nam wyszedł 5 ząbek, teraz czekać aż wyrosną i będą kąsać cycka, już się zdarza że mnie ugryzie :)

miłego dnia

właśnie wróciłyśmy z małą z wyprawy do mojej pracy ::) zmachałyśmy się tak ze mała śpi w przedpokoju w wózku,co jej się nigdy nie zdarzyło ::) wystarczyło zw weszliśmy na klatkę schodową i zaraz otwierała oczy :o a teraz słodko śpi ;D no ale nic nie załatwiłam :mad: nie z mojej winy oczywiście :mad:

mmm super z tym pokrowcem ;D to może w sobotę mi go dasz? bo my albo 21 maja albo początke czerwca mamy chrzest ::) a na lody to będzie oddzielna wyprawa bo od parku kościuszki to troszkę daleko :) ale powiedz słowo a się wybieramy na lody :) oczywiście żeby była ładna pogoda :D acha,a ta rządza wygranej nie pozwala Ci spać ;D :p ;)

kaśka76 nawet się nie rozkładaj :mad: sobota i zdrowa stawiasz się z Piotrusiem w parku :police:

iza1 co u Ciebie ??? będziesz w sobotę w parku ???

Cześć Dziewczyny!
Ostatnio nie miałam za bardzo czasu żeby coś napisać, ale czytam na bieżąco :)

Karolinka jest kochana, ale mało śpi w dzień, na szczęście w nocy budzi się najczęściej raz albo dwa (w zależności o której zaśnie wieczorem) i noce mam w miarę przespane :) (na razie i oby tak pozostało) Wczoraj byłam z nią u pediatry (Remedium) bo zaniepokoiło nas kilka jej zachowań i chcieliśmy ją zważyć. Niepokoił nas jej oddech czasem bardzo ciężki i to że nie wodzi jeszcze oczkami za przedmiotami.  Pani doktor uspokoiła nas, wszystko jest w porządku, mała waży już 3700 g - przybrała przez miesiąc kilogram :) a za dwa tygodnie szczepienie :(

Co do spotkania to jeszcze nie wiem co będzie w sobotę, Karolinka jest jeszcze chyba troche za mała, czasami płacze nam na spacerkach, dlatego na razie chyba odpuścimy sobie dalsze wyjścia, a do parku trzeba iść od nas conajmniej pół godziny. Karolinnko na pewno będzie jeszcze okazja wspólnego spacerku :)

mmm - gratulujemy kolejnego ząbka Twojej pociechy :)

Pozdrawiamy i życzymy miłego dzionka!

reklama
iza1 pisze:
Karolinna - miło mi że o mnie pamiętasz ;)
jakże bym mogła zapomnieć! :) gratuluję 1 kg :laugh:

mmm no właśnie! gratuluję! ząbala nr.5 :o kochana,w tym tempie to za 2 miesiace będzie miał wszystkie ;D a za rok już stałe ;)

mała się obudziła.

Do góry