reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Olgap zycze powodzenia i oby wszystko bylo dobrze!!!

Karolinna no widzisz...tak jakos sie zdenerwowalam:(:( ale juz jest znacznie lepiej :) a tym bardziej ze ty tez nie widzialas a ja bylam dokladnie tak samo jak ty...a teraz bedziesz miala piekna coreczke!!!

reklama
To znow ja Olgap juz malenstwo prawie w twoich ramionach ;)
Gdzie bedziesz rodzic? Ojej powiedz swojemu mezusiowi zeby tu przyszedl i powiedzial co i jak, to tak dla pamieci . No kochane zaniedlugo sie spotkamy na zjezdzie wozkow w parku chorzowskim ;) ..wszystkie ;). Uciekam za duzo gadam ;D

witajcie szanowne mamusie :)

olgap to żyjesz teraz na walizkach :) ja też bym chciała tydz wcześniej urodzić :) ale co to słyszałam ...jeśli chce się wywołać szybszy poród to lekarze polecają intymnie chwile z mężami ,czy tak ? :)

aga77 co to piszesz że masz dziś jakieś małe dołki?nie daj się :) ja za to wieczorem ogladałam jakieś kryminalne zagadki las vegas,czy coś takiego,fee.Jeśli się nie mylę to na national geographic są programy dla kobiet w ciąży i wogóle w jakiś dzień tygodnia.Na obiadek zaserwuj gołąbki ;D to wtedy ja też przyjdę z małą ;D

lilith no już chciałabym listopad i trzymać córcię w ramionach,jeszcze daleko.Ciekawe co tak u Ciebie siedzi w brzunio,co byś preferowała(rzecz jasna najważniejsze żeby było zdrowe ale życzenia co do płci można mieć :) )

Dziś miałam koszmary... :( napiszcie że te złe sny się nie sprawdzają :(

Co do porodu zaś, to nie przeraża mnie już tak bardzo sam poród ile ten połóg,jak ktoś tu chyba pisał że przez 6 tyg coś tam cały czas leci itp.Brzmi to dla mnie tak jakby cały ten okres z 9 miesięcy się skumulował,heh.

Karolinna chyba chlopca bym chcilala :):) ale najbardziej to blizniaki hehe ::) co jest chyba raczej rzecza nie mozliwa...ale jak piszesz wazne by bylo zdrowe! z tego co wie to to tez zalezy od genow...a u nas w rodzinie sami chlopcy prawie sa :)wiec moze moze sie uda:)

a co do porodu i pologu sie nie martw...kazda kobieta inaczej wszystko przechodzi i odczuwa!:)napewno bedzie dobrze!!

lilith od mojego męża w rodzinie rodzili się tylko i wyłącznie sami chłopcy! i tak myślałam że będzie u nas a tu niespodzianka :) więc za bardzo się nie nastawiaj ;)

Cześć Dziewczyny!!
karolinna zapraszam na gołąbki, wczoraj robiłam po raz pierwszy raz :) wyszły pyszne, nawet się nie spodziewałam :) Ja się niczego nie boję zwiazanego ze mną, tylko żeby mój Mały był zdrowy i żebym niczego nie przeoczyła jakby się coś złego działo i to mnie na razie straszni męczy.

aga proponuje na wiosnę się spotkać w parku w Chorzowie, a brzuchatki niech zobaczą co je czeka :D :D
a potem jeszcze latem kiedy wszystkie będą pędzić wózkami, a niektóre starsze maluchy to może już zasiądą na hulajnogę :p

olgap z tego co piszesz to chyba już chcesz urodzić :) życzę Ci więc takiego szybkiego rozwiązania, ja jak zrzucę kartkę w kalendarzu i wkroczę w 37 tydz. będę już myśleć, żeby mieć maluszka przy sobie, a tak naprawdę to już o tym myślę :)

heheh poslalam sasiada po zakupy ') Matrwie o malego 2 zabki wyszly naraz , biegunke ma katar i jest oslabiony  :(Mam nadzieje ze to wlasnie przez  zabkowanie , poczekam jeszcze , zobaczymy . Co do przyspieszenia porodu to faktycznie seksik jest dobry ;) , wyzwala sie wtedy hormon szczescia  ;D czyli oksytocyna , to samo podawaja zeby przyspieszyc akcje porodowa. Ale laski ja tez sie tak niecierpliwilam , panigin mi powiedziala ze im dluzej tym lepiej dla dziecka , nic trzeba przetrzymac  w koncu blizej niz dalej ;)
Karolka to ja pisalam o odchodach , faktycznie moga one nawet sie wydalac 6 tygodni . Wszystko sie musi oczyscic . Pociesz sie tym ze bedziecie wreszcie mogli sobie z dzieciatkiem spojrzec oczy i porozmawiac twarza w twrarz  ;D. Czekaj was same przyjemne chwile , jeszcze tylko troche , odrobinke , sekundki .... Trzymajcie sie  :-*
LILITH spotkamy sie wszystkie napewno juz ja tego dopilnuje :p , Karolka na obiadek bedzie gulasz i rosolek , moze zwykly obiadek ale jaki pozywny dla nas wszystkich.

reklama
Do góry