Dzien Dobry
Ale mamy pogode

jak ja wyjde z maluchem ?? Qrcze na obiad nic nie mam ..kto pojdzie za mnie? ;D
Kaska piekne zdjecie , poprostu cudo , Oliverek zawsze na usg zachowywal sie jak eshibisionista ;D gdzie nie spojrzalas tam kulki ;D :

, dobrze ze te wspomniena pozostana na zawsze w taki dzien jak ten i kiedy doly lapia wracam do tych 9 m-cy , a potem synos mnie wita usmieszkiem ;D. Przynajmniej nie mysle o problemach

. Wiecie co wczoraj bardzo pozno w nocy lecial fajny program na Discovery , niestety nie od poczatku widzialam . Pokazywali same porody :

, poplakalam sie razem z mamusiami z programu ;D . I przypomnialo mi sie jeszcze cos choc napewno juz o tym wiecie , ale przypomne ;D. Spijcie jak najwiecej na lewym boku , najlepiej wyrobic sobie w tym nawyk, W tej pozycji dziecko sie dotlenia, zawsze gdy sie troche zle poczujecie polozcie sie na lewym boku , powinno przejsc

. A podczas porodu , oczywiscie kiedy bedziecie rodzic normalnie bez znieczulena podczas parcia zamknijcie oczka i ich nie owtierajcie tak dlugo jak bedzie trwal skurcz , poniewaz jest to bardzo duzy wysilek i moga wam naczynka popekac w oczkach

Ok ide zjesc i pokombinowc co by tu wymyslic hmmmm
Caluski , bede zas ;D