baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej dziewczyny widzę, że grill się udał. A dzieciaczki miały zabawę.
Mokatte - fajne zdjęcia, ale wklejcie jeszcze więcej
Dzięki wszystkim za radę wczoraj bylam w sklepie z ciuszkami dziecięcymi i z mężem naprawdę zgłupieliśmy. Maż jak zobaczył rozmiar 56 to powiedział, że przecież to bedzie za małe
hahaha a ja mu mówię że nasz malutki bedzie właśnie taki mały. Mąż uważa że lepiej kupić rozmiar 62 a ja 56
i w końcu jeszcze nic myśmy nie kupili
W tym tygodniu pojedziemy do hurtowni tam bedzie taniej napewno a kaftaniczki kupię albo w tesco albo na Załężu tam na pewno bedzie taniej.
Co do moich piersi to już mi przestalo wyciekać z prawej piersi. Jak bede u gina 14 lipca to zapytam czy to normalne.
Ze spaniem niestety wciąż mam problem w nocy mały tej nocy strasznie kopał. Smieję sie że w dzień on sobie spokojnie śpi a mamie w nocy nie daje chce żebym sie chyba z nim bawiła
Mokatte - fajne zdjęcia, ale wklejcie jeszcze więcej
Dzięki wszystkim za radę wczoraj bylam w sklepie z ciuszkami dziecięcymi i z mężem naprawdę zgłupieliśmy. Maż jak zobaczył rozmiar 56 to powiedział, że przecież to bedzie za małe
Co do moich piersi to już mi przestalo wyciekać z prawej piersi. Jak bede u gina 14 lipca to zapytam czy to normalne.
Ze spaniem niestety wciąż mam problem w nocy mały tej nocy strasznie kopał. Smieję sie że w dzień on sobie spokojnie śpi a mamie w nocy nie daje chce żebym sie chyba z nim bawiła