reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny widzę, że grill się udał. A dzieciaczki miały zabawę.

Mokatte - fajne zdjęcia, ale wklejcie jeszcze więcej :)

Dzięki wszystkim za radę wczoraj bylam w sklepie z ciuszkami dziecięcymi i z mężem naprawdę zgłupieliśmy. Maż jak zobaczył rozmiar 56 to powiedział, że przecież to bedzie za małe :) hahaha a ja mu mówię że nasz malutki bedzie właśnie taki mały. Mąż uważa że lepiej kupić rozmiar 62 a ja 56 :) i w końcu jeszcze nic myśmy nie kupili :) W tym tygodniu pojedziemy do hurtowni tam bedzie taniej napewno a kaftaniczki kupię albo w tesco albo na Załężu tam na pewno bedzie taniej.

Co do moich piersi to już mi przestalo wyciekać z prawej piersi. Jak bede u gina 14 lipca to zapytam czy to normalne.
Ze spaniem niestety wciąż mam problem w nocy mały tej nocy strasznie kopał. Smieję sie że w dzień on sobie spokojnie śpi a mamie w nocy nie daje chce żebym sie chyba z nim bawiła :)

reklama
Karolina- Ty żyjesz!!!! ;)
A ja myślałam, że już wyjechałaś.

Baska- z tymi dzidziusiami to jest różnie.
Dla Darii kupiłam 2 pary śpiochów + kaftaniki w rozmiarze 56 i szybko z nich wyrosła.
Dla Martynki kupowałam od razu na 62, a ona te śpiochy po Daruni (rozm. 56) miała za duże.
Myślę, że nie opłaca się kupować dużo rzeczy na jeden rozmiar. Kilka na 56, kilka na 62 :)

Sandros- juz wysłałam :D

Karolinna - fajnie Cie znów widzieć :)
Basia co do ciuszków to jestem tego samego zdania co Mokkate, dobrze to napisała :) najlepiej kilka ciuszków z obu rozmiarów i będziecie z mężem pogodzeni ;) A moja Karolinka to ma jeszcze teraz dobre ciuszki 56 więc nie wszystkie dzieciaczki tak szybko wyrastają z ubranek.

A my już po szczepieniu, mała była bardzo dzielna, jesteśmy z niej dumni, szczegóły na blogu Karolinki, serdecznie zapraszam do czytania :) www.karolinka.naszbobas.pl

Miłego dnia!

Zapomniałam napisać, że Karolinka waży 5150 gram czyli przybrała 1010 g przez 6 tygodni, wcześniej więcej przybierała, ale pani doktor uznała że jest to prawidłowy przyrost wagi i w zupełności moje mleczko wystarczy na razie :) Kurcze inne dzieci w jej wieku to juz nawet niektóre ponad 6 kg ważą ::)

Super że na grillu dzieci mogły sie razem pobawić. Tyle dzieciaczków na raz! Zazdroszczę, bo mój synuś bardzo lubi dzieci, a takie ilości widzi tylko w przychodni :((
czekam niecierpliwie na więcej zdjęć

A to mój mały mężczyzna. Tak oto siedzą prawdziwi faceci...i patrzą na mecze
niedziela25061cl.jpg

hej,

mokkate ja też poproszę o zdjęcia na maila, zaraz Ci prześlę maila na priva :)

karolinnko kiedy wyjeżdżasz, może zdązymy się jeszcze spotkać ??

sandros tak mi przykro, ale wierzę, że się jeszcze dogadacie, czasem trzeba sobie dać trochę czasu  :-*

kaśka Tobie też wyślę maila :)

pozdrowienia

Witam,

MMM byl Rafal, porozmawialismy troche. Byl zdziwiony, ze kaze mu zabrac reszte rzeczy i oddac klucze, myslal, ze przyjedzie i bedzie OK. Ja jak sama piszesz potrzebuje czasu, a i chce zobaczyc jak bardzo Rafalowi zalezy, bo odkad razem mieszkamy, to cieko z jego checiami do zajmowania sie Sonia.

Kasia, od Ciebie tez bym prosila maila ze zdjeciami - jak znajdziesz chwilke.

Karolina jedziesz juz na wakacje - chyba cos przeoczylam...

Pozdrawiam,

reklama
Sandros nie wiem jak jest między Wami i daleka jestem od wtrącania się w Wasz związek, ale powiem Ci jedną rzecz, chociaż pewnie to wiesz ;) faceta czasami trzeba nieźle nastraszyć żeby zrozumiał co naprawdę jest dla niego ważne. Nie powinnaś łatwo odpuszczać, skoro się wyprowadził, według mnie nie powinnaś go tak od razu przyjmować spowrotem, powinien zrozumieć że może Cię stracić a wtedy jeśli Cię kocha będzie jadł Ci z ręki, ale ciężko dawać rady jak się nie wie jaka jest sytuacja. Ty najlepiej to wiesz i zrobisz na pewno to co należy :) Przykro mi że Wam się chrzani, a tak nawiasem mówiąc mój też się raz wyprowadził ;) więc wiem jak to jest.
Co do Karolinny to ja chyba też coś przeoczyłam ...

Do góry