• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
wrzucam zdjęć kilka. dziś wieczorkiem wyślę dla Was zdjęcia, bo coś mi poczta szwankowała. przepraszam, że tak późno

10041563ag.jpg

10041606yy.jpg

10041851hm.jpg

braterstwo śliny z Sonią ;D
10041516fm.jpg

Sonia z Sandoskiem
10041587kc.jpg

zabawy
10041748es.jpg

10041816md.jpg

10041650zq.jpg

padnięty Piotrek po grilliku
10042045ih.jpg

reklama
Kaśka do mnie też możesz wysłać fotki choć na grillu nie byłam ale chętnie pooglądam :)
A te co wkleiłaś fajne tylko szkoda że nie opisałaś dokładniej bo ja Was dobrze nie znam i nie wiem kto jest na których zdjęciach. Kurczę szkoda że my nie mogliśmy sie wybrać.... :( ale pewnie jeszcze będzie okazja.

dziewczynki zaraz wysyłam. przperaszam, że to tak długo trwało, ale mam mętlik w głowie. neuro wymysliła, że Piotrek powinien zacząć brać leki. niestety nie uzasadniła po co i na co. zadzwoniłam do ciotki do Krakowa - w piątek jedziemy do neuro pracującej na prokocimiu. ta z biegu powiedziała,że aby dać dobrą diagnozę chciałaby Piotrka położyć na 3-5 dni do szpitala. ja już zupelnie zgłupiałam. efekt - Piotrek dalej nie jest szczepiony.

CZY WSZYSCY JUZ POSZLI SPAC? HALO MAMUSKI ZE śLąSKA! KURCZE JA DOPIERO TERAZ MAM CZAS NA SIEDZENIE PRZY KOMPIE , PRZEZ RESZTE DNIA URWANIE GłOWY BO ZA KILKA DNI NA WAKACJE JADE Z MOIMI CUDAMI HANIA SAMOLOTEM POLECI PIERWSZY RAZ , ZRESZTą JA TEż :)BOJE Sę TEGO WYJAZDU JAK DIABLI ALE TEZ SIE CIESZE DAWNO WAKACJI NIE MIAłAM :)

Witam,

Witaj BOGI, ja nie spie, ogladalam meczyk. Piekne spotkanie... Gdzie to lecisz samolotem? Ja rowniez nigdy nie lecialam, ale podobno siedzenia sa super ;) Napisz tez skad jestes..., troche wiecej o sobie

Kaska no to nie ciekawie macie. Mam nadzieje, ze to wszystko tylko zludne przypuszczenia i niebawem zaszczepicie Piotrka.

Pozdrawiam,

Sandros: nie mów o meczyku, bo ja właśnie przerznęłam skrzynkę pszenicznego browaru. wrrrrrrrrrrr ale się dali Niemcy zw bambuko zrobić. ale cóż, druga dogrywka z rzędu, może sił im brakło albo wiary?????? a co do Piotrka - to ja już nie myslę - co lekarz to inne myślenie. czy to znaczy że każdy inną medycynę studiował?

reklama
Dzien dobry,

BOGI, nie jestem fanka football`u, ale lubie sobie obejrzec od czasu do czasu, a jak mistrzostwa, to jest na co patrzec. Wczoraj grali niemcy z wlochami.
Zamierzacie sie do Angli sprowadzic, czy tylko na jakis kontrakt maz wyjechal? Mam sporo znajomych, sama planowalam w te wakacje pojechac, ale wyszlo inaczej...

Kasia no to witaj w klubie. Ja z siostra sie zalozylam, ale naszczescie nie o skrzynke, a o jedno... Mam tylko nadzieje, ze Francja im dokopie (no, bo nie sadze by przegrali dzis ;)) i siostra jak pojade do niej na Sycylie, nie bedzie zbytnio triumfowac ::)

Pozdrawiam,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry