reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate- gratulacje dla Martynki. Fajnie, że już tyle potrafi :) Już niedługo pewnie zacznie raczkować a potem chodzić :laugh: Dobrze, że masz starszą córkę Darię to pomoże ci w lataniu za nią :laugh:

Karolinna- piękne zdjęcia z wakacji, a ty fajną masz figurę po porodzie :laugh:

Byłam wczoraj u lekarza. Malutki waży 1600-1800g Już duży chłopczyk :) Ciekawa jestem kiedy urodzę już coraz wiecej rzeczy mam kupionych :) Wczoraj kupiliśmy przewijak, kocyk, wanienkę, okrycie kąpielowe, Łóżeczko z materacykiem - które teraz się wietrzy i nie mogłam sie oprzeć maskotce Chicco (taki miś) dla malutkiego i oczywiście ją kupiliśmy (będzie miał jedną a porządną :) ) Widzialam też fajną karuzelę nad łóżeczko z takimi pszczółkami z firmy Fischer.... ale niestety droga :( i nie kupiliśmy.

reklama
Hejka!
Karolinna ja również gratuluję Lence kolejnego ząbka, szczęka małej nieźle się uzbraja ;D a co z oduczaniem jej od cyca ???

Baska - fajnie ze zrobiliście takie fajne zakupy, ciekawe jakie łóżeczko, porób zdjęcia komórką i powklejaj :) A karuzele fisher price są naprawdę ekstra ale niestety drogie że szok. Nie wiem jaką oglądaliście ale jest taka z misiami, włączana na pilota, dająca śliczne refleksy na ścianę, z której później można zrobić lampkę. Na allegro są one, ale niestety nie na naszą kieszeń :(

Beatko - miło Cię widzieć!Nie załamuj się w każdym związku są dobre i złe chwile, na pewno sie ułozy! Trzymam kciuki!

Anian - olśniło mnie ;D juz wiem czemu Karolka nie chce się przewracać z brzuszka na plecki ;D Po prostu za bardzo lubi tą pozycję ;D A tak poważnie to na serio uwielbia leżeć na brzuszku :) tak jak Twoja Patrycja :)

Iza - właśnie to były misie przebrane w pszczółki normalnie niesamowite tak mi się podobają, że niewiem normalnie muszę na to skombinować kasę :laugh: Malutki musi ją mieć.

witajcie dziewczyny :)

fakt,fajnie tam było :) Lenka jeszcze w pociągu poznała kolegę, o pół miesiąca młodszego Oliviera :) ale to byla przelotna znajomość ;)

anian ;D hehe,służę pomocą ,mogę powklejać jeszcze fotki innych zwierząt ;D a opalenizna nawet troche cieszy, bo rok temu w ciąży wygladałam jak córka młynarza ;)

pani magister byliśmy równy tydzień,planowaliśmy półtora tyg ale były za duże upały,inny klimat i Lenka po paru dniach zaczęła być marudna,woleliśmy wracać.Podróż w pociągu zniosła super! mieliśmy przedział dla matki z dzieckiem i jak wracaliśmy to był pusty :) mam nadzieję że w końcu się wyspałaś ;) a imprezowanie jeszcze trwa ? ;)

baska z tą figurą po ciąży ... no comment ;) przewijak pewnie Ci sie przyda,ja nie miałam i żałuję ;) ale teraz to już sie przyzwyczaiłam ;) a jakiego masz juz dużego chłopca w brzuszku :D moze przegaipłam ale czy wybraliście juz dla niego imię ???

mokkate jeszcze raz się porozpływam nad uśmiechem Martynki... bo super wygląda jak się uśmiecha 8) a jaka Daria opalona :o no i super ci było w tych włosach ;D

diablica fajna fotka 8) ,a czy Olek sam siada ?

iza1 mam nadzieję że porobisz fotki ze wsi u prababci karolki :D a gdzie to jedziecie i kiedy ?czekam na wieści kiedy twojej małej wyjdą ząbale :) a oduczanie Leny od cyca powoli, ale idzie do przodu :) oby tylko tak dalej (tfu ,tfu- nie zapeszać ;) )daję sobie z miesiąc lub dwa na odzwyczajenie jej od piersi :) zobaczymy czy się uda :)

czarnulka jakie to uczucie mieć taką małą siostrzyczkę ? :)

beata dokładnie tak jak piszą dziewczyny,co jakiś czas przewijaja się takie teksty jak twoje ,czyli nie jest cały czas różowo ::) :p ale trzeba być dobrej myśli,życzę rozwikłania problemu.

olak fajny fotel ale nie byłby taki gdyby nie Kordianek na nim ;D

wróciliśmy od tesciów,objuczeni w reklamówki warzyw z działki :)

chcę sobie kupić jakąś fajną lokówkę,ma ktoś moze fajny i moze polecić ?

smilemalowanely6.gif

Witam,

Sonia chora :(
Jak wstala o 9 to z goraczka 39`C - stwierdzilam, ze to zabki, wiec dalam Panadolu, goraczka zeszla do 37,5 i znow rosla. Ostatecznie zadzwonilam po pogotowie - koszmar - dzwonie do ogolnego, kazda do dzieciecego, a tam, ze nie maja karetek, wiec mam sama przyjechcac - wydarlam sie, to stwierdzili, ze jak cos bedzie wolne, to sie pofatyguja
Przyjechala, gruba niemila lekarka, ktora szybko i bolesnie zbadala Sonie, stwierdzila, ze ma angine i daje antybiotyk. Mowie, ze nie chce antybiotyku, bo ona na nie zle reaguje, a ona na mnie, ze jak ja sobie wyobrazam leczenie bez antybiotykow - zrobi pani co chce i wyszla
Poszlam do apteki i mile panie dali mi leki, powiedzily, ze skoro to poczatek, to powinno pomoc, a antybiotyk narazie niech poczeka.
Nie lubie naszej sluzby zdrowia :mad:

Mam nadzieje, ze leki pomoga i juz jutro bedzie duzo lepiej. Zreszta juz teraz jest OK, bo zamiast spac zaczela rozrabiac - musi nadrobic, bo caly dzien lezala ;)

Pozdrawiam,

Sandros- szkoda gadać. Ja też mam wyrobioną opinie o naszej służbie zdrowia.
Dużo zdrowia dla Soni.

Karolina- zanim poznałam Twojego męża myslałam, że Lenka odziedziczyła urodę po Tobie.
Teraz to juz nie wiem... :D

A Martynka marudna po szczepieniu i ma kłopoty z zaśnięciem :(
Kto wymyslił te obrzydliwe szczepionki!!!!! :mad:

reklama
Witajcie :)
Karolinka Witaj spowrotem :) Piękne zdjęcia! A taka siostre to dziwne uczucie ;) różnica 25 lat to jednak troszke jest hihihi

mmm Widze że moje kciukasy pomogły ;D fajnie! Wielkie gratulacje!!!

Izunia Świetna fotka w podpisie :)

Basiu czekam z niecierpliwością na fotki zrobionych zakupów dla bobasa ;) Ja czekam na pioeniążki i też wybywam po małe zakupy ;)

A jak zwykle pdnięta ;)

buziczki :) Dobranoc!

Do góry