reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Aguś dzięki za dobre slowa. Miłej zabawy z Twoim prześlicznym Maleństwem. Trzymaj proszę kciuki, bo naprawdę się boję. Całuski!

reklama
Beata ja tez zycze wszystkiego dobrego!!!oby wszystko bylo jak najlepiej!
Sandros gin mowil ze moze byc roznica w kilku dniach :)
a wsumie wszedzie pokazuja inaczej:) jak bede szukala ciagle jakis norm to oszaleje :)a teraz mam ochote na ciasta!snia mi sie nawet po nocach hihi i jutro babcia przywiezie!:)

Tobie również bardzo dziękuję Lilith. Wam wszystkim kochane mamusie życzę wszystkiego, wszystkiego dobrego!!! Bezpiecznego, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania oraz cudowych chwil z Maluszkami. Całuski.

hej:)

Śliczne dzieciaczki macie dziewczynki :) A ja padam ze zmęczenia, ale dobrze, czas szybciej leci. po pracy padam na pół dnia, wieczorem kąpiel, spać i tak w kółka. Moi uczniowie jak się dowiedzieli, że będzie chłopczyk już zbierają się na autka i grzechotki :)

Beata 78, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania życzę :)

pozdrawiam mamusie!!!

czesc dziewczyny - ja juz w ogole nie wiem o co chodzi tak dawno tu nie bylam...
ale przyszlam Was pozdrowic hehehe :)
moje malenstwo chore katar kaszel i mnostwo lekarstw ale moze pozbedziemy sie wkrotce tego wirusa.....

karolinna - jak Ty sobie radzisz 8 miesiac i ciagle praca ja to od momentu jak sie dowiedzialam że jestem w ciazy zaraz L-4..ale Ty wiesz ze ja Cie podziwiam heheh
Koniecznie sie musimy spotkac na gg teraz Cie nie mogę ostatnio trafic - pozdrawiam i wszystkiego NAJ...

www.martynka1.smyki.pl - polecam

witam znów z ranka :)

aga77 no jeszcze w sklepie nie byłam,teraz całą mnie zaprząta ta praca(czyt.niemam na nic siły ::) ) a na porodówkę to zapraszam,ale rodziny nie chcę wpuszczać dopiero w domu chcę odwidzin bliskich (mąż oczywiście ma być codziennie ;D ) oby tylko było wszytsko ok. Twje małe jak zwykle śliczne ! 8) a to drugie to chłopczyk czy dziewczynka ??? bo nie umiem skojarzyc imienia ::) ( kinio? )

miza dzięki za podziwko ;D ;) sama to robię po 6 miesięcznym L-4 do pracy,o zgrozo :) zdrówka dla malutkiej ( śliczne zdjątka na stronce 8) ) teraz ciążko za gg ze względu tych 4 godz max na kompie ::)

kasia178 rozumiem już jak to jest być takim zmęczonym :) przynajmniej szybko zasypiam! i uczniowie widzę że się przejęli :)

lilith podobno wcinanie glukozy pod każdą postacią przyspiesza wzrost dzidziołka (patrząc ile się nawcinałam marsów i że moja mała jest o tydz większa to coś w tym jest ;D )

beatko78 trzymam kciuki !!!!

sandros ja też nie chodzę w szpilkach ale to ze względu raczej wzrostu mojego ;) ach Ci mężczyźni... ;) hehe jak się czegoś samemu nie zrobi to klapa ;)

wczoraj z okazji 8 miesiąca mąż kupił ptasie mleczko ;D a ja się dziwę skąd te rozstępy... ::) ;D hehe. I za chwilę wychodzę do pracy :) a jutro w końcu dzień wolny !!! odpocznę :)

Qrcze skasowala mi sie odpowiedz , a tyle sie naprodukowalam :mad:
Zaczynam od poczatku :mad:

Haj ;D

Ale sie tu milusio zrobilo . Beatko nie boj sie , w szpitalu nie bedziesz sama , jestes pod dobrymi rekami , od ciebie zalezy jak sprawnie porod sie odbedzie , im bedziesz bardziej spokojna szybciej i latwiej urodzisz a dzieciatko tez mniejszy stres przejdzie , to wielki szok dla niego ;) Pisalam o tym wczesniej , wspolpracuj z polozna i lekarzem ,w koncu to nie pierwszy ich porod ;) Bedzie ok :-*

Lilith sloneczko , kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie , twoja fasolka jeszcze jest malusia , ma duzo czasu zeby urosnac ;) A gdyby cos bylo nie tak napewno pierwsza bys o tym wiedziala od lekarza ;)
Nie mysl tak bo sie tylko niepotrzebnie denerwujesz :-*

Karolcia to jest dziewczynka i ma na imie Kinga . Jest 8 m-cy starsza od Oliverka ale poki co jeszcze sie nie bija ;D ;D . 5.10 ide do Urzedu Pracy , sprawdze od razu gdzie dokladnie ten sklep i napisze ci pelny adres ;D Na poloznictwo przyjde na 100% , ale mysle ze jeszcze mamy czas sie dogadac ;)

Miza ucaluj swoja chorobke i zycze zeby maluszek szybko powrocil do zdrowka :-*

Sandros czas leci szybko , za niedlugo ja tez bede biegac za Oliverkiem a zabawki juz sie zaczynaja po podlodze poniewierac , siostrs szczesliw ze wreszcie sie pozbedzie po swoim synu ok 500 zolnierzykow :o juz sie ciesze :mad: ;D

Kasiu ty tez odpoczywaj duzo troche sily jeszcze ci sie przyda ;D a i uczniowie tez przy okazji odpoczna ;D

Ok mamusie ide sie szykowac na spacerek . Milego dnia zycze i papatki dla was

;D Po spacerku , zakupy zrobieone , ugotowane , zwieksza posprzatane , dzieco spi ...uff ledwo zyje.Chcialam sie wyluzowac w milym towarzystwie a tu echo ::)
Ide sie w takim razie pozywic ;) zaraz mezulo wroci i bajka od poczatku ;D
No to milego dzionka pomimo deszczu ;) :-* kisaczki dla was pa

LILITH >:> musialam isc az na inny watek eby twoja fasolke zobaczyc :mad: osz Ty !
No ale slicznosci musze przyznac ;) klejaj my tez chcemy tu twoja dziszie ;D

reklama
Hej, hej!!

...ale dzisiaj deszczowo... ciekawa jestem czy Waszym dzieciaczkom udziela się taka pogoda ???

aga byłam w trakcie pisania postu żebyś nie była tu taka samotna ;) ale koleżanka mnie odwiedziła no i musiałam zrezygnować :)

sandros historia to zawsze byla moją piętą achillesową, także jestem dla Ciebie pełna podziwu :) będziesz miała co Sonii opowiadać a przy okazji jakie to będzie edukujące :)

karolinna, kasia178 wracam od poniedziałku na uczelnię, zobaczymy na jak długo :) ale jednak skończy się błogi spokój no a potem dzidziuś :D

Do góry