Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,oczywiście z cukinią,rodzice mi przywieźli takie 2 wielkie cukinie od ciotki ze wsi
.
gorzej niz pierwszego dnia
.
.
.
.Ja dziś Lence obcięłam grzywkę sama ,po kąpieli ;-).Wklej fotę
.
.
, siedział u mamusiz grzeczniee na kolankach
, a jak zaczęły spadac obcinane włoski to go zaczęły gilgotac po buzi to takie miny zaczął strzelac że hej
rozładował nam sie aparat
, ja też dodaje cukinię do lecza i nawet mam w lodwecce to w nasepnym tygodniu też zrobie bo narobiłaś smaczka, a fryzurka naprawde nie wypaliła
szkoda, ja jestem zapisana na 29.09 obciecie i zmiana koloru (ale Pochenke z TVN-u;-) )
gdzie kupiłaś?, a ponoć kobieta najbardziej lubi fatałaszki kupować ;-) ale ja też uwielbiam kupic cos do domku chociażby jakis mały drobiazg a od razu inaczej w mieszkanku. My w nastepnym tygodniu zabieramy sie do malowania i zmieniam całkowicie kolorystyke więc i dodatki firanki i rolety przy okazji :-) juz to mam wszystko przed oczami i mi sie podoba
. A w Zorach buduja jakies osiedle
a powiedz organizatorko spotkania ile nas ma być
A tego badania jeszcze nie sprawdzałam, ale poszperam.
Ja stawiam na to że jednak chyba po terminie urodzi, ale fajnie byłoby jakby już w tym tygodniu jej szkrab był na świecie.
Fajnie mieć sponsorów
, wiem gdzie ten sklepik musze tam zajrzeć:-) , a w którym miejscu buduja osiedle w Jastrzebiu? i z domku na bloki
ja w ramach luzu wyskoczyłam do koleżanki pomalowac paznokcie :-)
szkoda czasu na telewizor