reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Halo niema nikogo:szok:
Ja dziś jestem do bani ,nic mi sie nie chce i bym sobie pospała cały dzień
Dziś ze spacerkami mnie wyreczono tesciowa i ciotka:-)zaraz jeszcze ja zabierze:-)
Dziś zaczyna sie wkońcu Fala zbrodni a w niedziele Oficerowie :happy:

reklama
leczo mniam
2ym6jdg.gif
:-p ,oczywiście z cukinią,rodzice mi przywieźli takie 2 wielkie cukinie od ciotki ze wsi:laugh2:

iza zaraz idę szukać:-) ,a to drugie badanie... sprawdzałas na necie:confused: .

mokkate więc jednak nie przyjdziesz:-( nie żałuj tego że nie zobaczysz mojej fryzy bo ja sama dalje nie mogę na siebie patrzeć:baffled: gorzej niz pierwszego dnia :confused2:.

oliwka jaz robiłam tylko pół garnka tego lecza więc nie powinno aż tak wysadzić:-) .Ale ty się masz dobrze z tymi spacerkami:tak:.

ewcik fajna czapa:tak: .

kubusiowa no no,ciekawe co mu wymyśli fryzjerka:-) tylko nie na jeżyka:-D .Ja dziś Lence obcięłam grzywkę sama ,po kąpieli ;-).Wklej fotę:happy:.

Może też obejrzę tych oficerów:rolleyes2: .

Witam,

Ewcik - czapa super

Mokkate - szkoda, ze nie bedziesz, a jak kaszle, bo katar jej splywa, to ja oklepuj, nie ma chyba lepszej na to metody, ja robilam Soni inhalacje nad goraca woda z sola - czyszczenie noska, pozniej syropek na kaszel i 15 min pozniej oklepywanie

Iza1 - tak jak narazie wszystko wskazuje na to, ze bedziemy, oczywiscie nie recze za komunikacje, pogode i inne nieprzewidziane sytuacje ;)

Ha, w koncu wyczailam jak mozna robic Entery... Oczywiscie dalej nie dziala mi przez zwykle nacisniecie, pewnie mam za stara przegladarke :(
Pozdrawiam,

Kubuś ma pierwszą wizytę u fryca zaliczoną:-) i gratisową:-D , siedział u mamusiz grzeczniee na kolankach :tak: , a jak zaczęły spadac obcinane włoski to go zaczęły gilgotac po buzi to takie miny zaczął strzelac że hej:-D

Karolinna - tylko obcielismy grzywkę, jutro pokażę zdjęcia w komórce bo na złość:wściekła/y: rozładował nam sie aparat:-p, ja też dodaje cukinię do lecza i nawet mam w lodwecce to w nasepnym tygodniu też zrobie bo narobiłaś smaczka, a fryzurka naprawde nie wypaliła:confused: szkoda, ja jestem zapisana na 29.09 obciecie i zmiana koloru (ale Pochenke z TVN-u;-) ):rofl:

Ewcik - superowa czapeczka:tak: gdzie kupiłaś?, a ponoć kobieta najbardziej lubi fatałaszki kupować ;-) ale ja też uwielbiam kupic cos do domku chociażby jakis mały drobiazg a od razu inaczej w mieszkanku. My w nastepnym tygodniu zabieramy sie do malowania i zmieniam całkowicie kolorystyke więc i dodatki firanki i rolety przy okazji :-) juz to mam wszystko przed oczami i mi sie podoba :cool2:. A w Zorach buduja jakies osiedle:confused:

oliwka - jak tam leniuszek sobie juz poszedł?, szkoda że nie bedziesz na spotkaniu:-( , musimy sie w takim razie umówić bliżej :-)

iza1 - super że kontrola wyszła w pariadku:-)

karolinna - mam pytanie :confused: , ty jestes taki szpyniu komputerowy co to sa za oznaczenia po awatarkiem zielonka kulka - to wiem, a reszta :confused: (chyba jestem tempa:zawstydzona/y: )

Witam wieczorkiem!
Zaraz Na Wspólnej się zaczyna więc szybciutko ;-)

Mokkate szkoda że Cię nie będzie, biedna Martynka, katar to okropna sprawa zwłaszcza u takiego maluszka :-( pewnie ciężko jej oddychać :-( Ucałuj ją gorąco od cioci Izy i od Karolinki rzecz jasna :tak:

Sandros fajnie że będziesz :-)

Karolinna nie rób sobie kłopotu jak coś będziesz mieć to fajnie a jak nie to trudno :cool2: a powiedz organizatorko spotkania ile nas ma być:confused: A tego badania jeszcze nie sprawdzałam, ale poszperam.

Ewcik fajna ta czapa :tak:

Kubusiowa wklej koniecznie fotki Kubusia w nowej fryzurce :happy:

Ciekawe jak tam Basia:confused: Ja stawiam na to że jednak chyba po terminie urodzi, ale fajnie byłoby jakby już w tym tygodniu jej szkrab był na świecie.
A ja byłam dziś w parku Kościuszki :-) znowu spotkałam się z rodzicami, byliśmy w Elei i mała wzbogaciła się o dwie nowe kaszki, deserki i taki fajny koktajl od 6 miesiąca z Gerbera :tak: Fajnie mieć sponsorów :tak: :-D :-p
A babcia kupiła też małej dwie pary ślicznych rajstopek :tak:

Może jeszcze dziś wkleje kilka fotek :tak:

Na razie kobitki!

A OTO FOTUSIE:
W sobotę w parku chorzowskim:

Tak moja córcia je kaszkę codziennie:

Jak widać jest nawet w nosku:

A to dziś przy parku Kościuszki:

Wpadam tutaj - bo to chyba nałóg. Zaraz ide zazyc kapiel i pomalowac moje pazurki .

IZA fajne fotki, no to sie mamusia cieszy jak córcia wcina. Tak trzymac!!!!

KUBUSIOWA czapke kupiłam naprawde przypadkowo, bylam w pasazu pod "Biedronka" i wychodziłam od strony targu i tam jest taki drewniany sklepik dla dzieci. Tam sa roznego koloru i rozmiarku i tylko po 16zł.
A osiedla nie buduja w Zorach tylko w JAstrzebiu ale Zdroju bardzo blisko parku - cos dla Filipka on to nasz park uwielbia.
Beda to mieszkania takie jak na przeciw hotelu w Zorach- nowowczesne przede wszystkim

Dziewczyny czy ktoras z was miala wypalana nadżerke - mnie niestey czeka ten zabieg tak odwlekam z tym ale wiem ze musze isc. Do listopada musze byc po wszystkim ....a ja sie strasznie boje.Piszcie co wiecie.

DOBRANOC WSZYSTKIM !!!!!!

Niestety jutro o 8,00 juz musimy byc w JAstrzebiu - brrr jak ja nie lubie takich uroczystości.

Wklejcie fotki ze spotkania.

reklama
Ewcik - ja miałam wypalankę ale z 10 lat temu u Kopra wiecej strachu niz to warte nic mnie nie bolało:tak: , wiem gdzie ten sklepik musze tam zajrzeć:-) , a w którym miejscu buduja osiedle w Jastrzebiu? i z domku na bloki:confused: ja w ramach luzu wyskoczyłam do koleżanki pomalowac paznokcie :-)

iza - fotki superanckie , wiadac że Karolinka lubi juz uprawiac "modeling":-)

dziewczyny gdzie sie podziewacie:confused: szkoda czasu na telewizor:tak:

Do góry