Ewcik81
Fanka BB :)
IZA wszystkiego naj naj dla małej królewny, przede wszystkim dużo zdrówka.AAAAAAAA Filipek przesyła jej słodziastego całuska.
KUBUSIOWA nawet nie mow ....jak on jechal to nie wiem ale nie dostałby dzis wolnego. Ale zaparzył sobie w pracy barszczyk a dzis nie bedzie miał pomiarow tylko siedzi w biurze , całe szczescie,
Mandaryna super fotki, fajnie ze jest nas wiecej , ja jestem z Zor wiec blisko, wiec moze jakies spotkano w weekend ale nie ten bo mam roczek Filipka. Juz jest nas kilka z tych rejonow.
Dziewczyny jade na rehabilitacje a potem do pracy
JUZ ZA WAMI TESKNIE :sick: :sick: :sick: :sick: - jak tylko czas pozwoli to bede wieczorkami.:sick: :sick: :sick:
KUBUSIOWA nawet nie mow ....jak on jechal to nie wiem ale nie dostałby dzis wolnego. Ale zaparzył sobie w pracy barszczyk a dzis nie bedzie miał pomiarow tylko siedzi w biurze , całe szczescie,
Mandaryna super fotki, fajnie ze jest nas wiecej , ja jestem z Zor wiec blisko, wiec moze jakies spotkano w weekend ale nie ten bo mam roczek Filipka. Juz jest nas kilka z tych rejonow.
Dziewczyny jade na rehabilitacje a potem do pracy
JUZ ZA WAMI TESKNIE :sick: :sick: :sick: :sick: - jak tylko czas pozwoli to bede wieczorkami.:sick: :sick: :sick:
:-)
Ale na szczescie dzisiaj w nocy dala sie staruskzom odespac-zasnela o 22:40 i obudzila sie dopeiro o 6:30 :-) Ale jak dorwala sie do cycuszka to myslalam ze mi go zje w calosci
Dzisiaj postaram sie wrzucic dosc zdjec Oliwci bo nadal mam wiekszosc na aparacie i mężuś obiecal ze mi je dzisiaj zrzuci na kompa.
Mam nadzieje ze niedługo bedzie dłuzej spał.