Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, dwa referaty, jedna recenzja
i zaznajomnienie z ustawa o prawie samorzadu terytrialnego
tak to jest jak się pierze pieluchy tetroweNapiszę kiedyś coś więcej teraz naprawdę nie mam jakoś czasu ciągle jest coś do zrobienia.
no chyba że uzywacie jednak pampersów
a wkłądasz Kamilkowi pieluszkę zwykłą między pampersa
,ja swoją nosiłam duuużo i jaka się szybko zrobiłą samodzielna ! i jak na razie to nie kaprysi za bardzo (tfu,tfu:-)):-).Fakt faktem że Lenka śpi u siebie w łóżeczku od samego początku i uważam to za bardzo dobre dla dziecka,wie przynajmniej że ma swój mały "azyl" w łóżeczku i jest ono tylko jego lub jej
.Mam płaszczyk ale tylko czarny;-)
.Napisałam dużo ale sporo teraz skasowałam...nie wiem jak to przelać na post
,dzwoniła do mnie teściowa parę razy i mówiła że jest ok,ale jak dla mnie to za rzadko dzwoniła a ja nie uzupełniłam karty w tel wiec byłam zdana tylko na jej telefony,ja strasznie jestem przywiązana do Lenki,w końcu byłam z nią przez te 10 miesiecy non-stop,moze ze 2 godz najdłuzej mnie nie było bo byłam u fryzjera.I wiem co potrafiła robić Lenka wcześniej jak mnie nie było przez te 2 godz...wiem ze była mniejsza ale i tak dalej jest malutka więc nie rozumie, że mama przyjdzie za parę godzin ,skoro do tej pory niegdzie bez niej praktycznie nie wychodziłam,bo nie miałam możliwości za bardzo.Cięzko to wytłumaczyć,moze i ty zoaczysz jak to jest już niedługo;-).Albo jestem zbyt troskliwa
taka kwoka
mam nadzieję ze nie

jak tam kupki Martynki
,skusicie się na psa
.
.
ale jak zas bedzie pieknie no no:-)
fajnie ze znalazłas troszke czasu dla nas
ja jak narazie nie umiem dostac na Oliwie bo są na zamek a na zamek to sie nie dopnie bo ma za grubiutką łydke szukam na sznurowadełka lub rzepy ,musze przejrzec allegro.Jak tam pierszy dzien w pracy a roczek czemu wcześniej???

. Następne szczepienie dopiero jak skończy roczek więc mamy na razie spokój tylko co miesiąc pójdę ją zważyć
:-)
musisz ocenic przecoiez kolor na zywca
!
a jak wystrojona (hohoho)
wiadomo juz kto tam w brzuszku zamieszkuje
no i jak pierwsze zajęcia na szkole rodzenia
cała TY

i jak to zniósł Filipek:-(
Karolinka widac że jest radosnym i szczęśliwym dzieciaczkiem
. My z Jarekim duzo Kubusia tulimy, całujemy, bujamy, kołyszemy i nosimy przy tym tańcząc z nim wszystko w formie zabawy i widzę że jest przez to wszystko bardzo radosnym i szczęśliwym dzieckiem ale myśle że przez to nie jest rozpieszczone i rozkapryszone. Ale nasze zabawy nie tylko są na rączkach na podłodze potrafimy razem przeturlac sie przez cały pokój co Kube bardzo śmieszy i wtedy wcae nie chce iść na rączki tylko wręcz przeciwnie daje nam sygnał że zabawa trwa na podłodze. Więc narazie to jakos u nas idzie w parze. Kubus śpi sam w łózeczku dopiero rano ląduje do nas do łóżka gdzie zaczynaja sie nasze ranne harce
Dziękuję Wam Kochani za wizytę na blogu i wpisik :-) Zapraszam ponownie bo nowy wpisik jest
.
Ja CI w niedziele dałam sygnałka bo wydawało mi się że stoi Twoje autko ale to było to drugie co ma taki sam kolor
A przed chwilą nagrywałam jej chrapanie na MP3
Wcześniej jej płacz i gaworzenie, będzie miała potem fajną pamiątkę
.