Mama Natalki
Aktywna w BB
Czesc wszystkim! jesli jeszcze ktos tu jest?? Jestem Bozena mama Natalki jestesmy ze slaska a dokladnie z Mysłowic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aZ trudno nadążyć
, a napewno sie ureguluje małemu spanie to bedziesz z nami codziennie na bb
, całuski dla Kmilka
, jak spacerek udany, mamusia oderwała sie od pracy
a co do fotelika to dla nas równiez bezpieczeństwo Kubusia na pierwszym miejscu
za niedługo moze pogoda sie popsuc i jeszcze na dodatek godzinke przestawiamy to sie dość nasiedzimy w domach:-(
:-( może Lenka coś wyczułą od mamusi;-), mam nadzije ze to jednodniowy wybryczek Lenki i dzisjiaj wrócił wszystko do normy
a zaręczyny musza koniecznie być nie odpuszczaj, a potem piekny slub
może koleżanki z bb przyjada coooooooooo
masz racje zmiń zakład
i nie przemęczaj się
Ja jestem z Katowic, ale przez jakiś czas mieszkałam w Mysłowicach a dokładniej na Wesołej
. Napisz coś więcej o sobie i swojej córci
i koniecznie wklej jakieś fotusie.
Oliwce też widać że się podobał
Liwia jest przesłodziutka, ale te dzieciaczki szybko rosną prawda ;-)
takie dzieciaczki błyskawicznie się zmieniają
.
i osiągnięte rezultaty. Na pewno macie teraz w mieszkanku suuuper!

faktycznie piesio miodzio a Oliwka wniebowźieta jak go widzi;-) a ja takie wspominki mam co chwilke zdiecia ,film a nawet czasami ciuszki malusie ogladam i lubie w nich kopać chyba ze mną jest bardzo źle 
ale co zrobic same rece pchają sie do tych ciuchów
a ja jestem wtedy

tyz lece do wyrka papapa do juterka Dobrej nocki;-)
:sick: obtłukł mnie swoimi łapiszonami równomiernie
. Ja jestem z Żor
:-( Kubus tez miał mieć robione USG ażeby stwierdzic czy ma refluksa żołądka bo też mu sie ulewało, ale ja tak jak ty nie wziełam butelki bo poprostu nie wiedziałam
ale pani doktor stwierdziła żeby taka 100 % diagnoze wystawic to należałoby dziecko podłączyc do sądy na 24 godz.
to ja wtedy zapytałąm sie czy jak to sie potwierdzi czy jest jakies "lekarstwo" że mały przestanie ulewać a ona mi na to że nie to tylko byłoby potwierdzenie co do ulewania
, Dlatego wycofałąm sie bo dla potwierdzenia diagnozy nie dam dziecka do szpitala
. Kubus jak skończył pół roczku przestał ulewać więc poprostu "zaworek" sie wykrztałcił
. Gratki dla znajmomych!!!!:-)
, sliczne zdjęcia Oliwki z psiakiem
, na mieszkano diametralnie sie zmieniło
mi sie podoba bardzo dobrze sie czujemy
;-) , odpukac ostatnio Kubus przesypia prawie całą noc tzn jest jedno podejscie z woda dla Kuby i spi a o 5:30 przebudzenie na cycusia i dalej spi do 7:30
rewelka mozna powiedzieć że jestesmy wyspani
tylko cichoooooooo żeby nie zapeszyć
, a jak Karolinka dałam rodzicom pospac
po co ja zadaje pytanie pewnie TAK
:-)