reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wiatm wszytskich
Bozie ale mnie długo u was nie było.....chyba jesczze mnie pamietacie. Normalnie brak czasu. U ans wsyztsko git :-) dziekujemy za karteczki sa super i dochodziły nawet w listopadzie.
Bardzo dziekuje w imeniu mojego Filipka.
Filipus jest ostatnio bardzo grzeczny......tfu tfu wole nie zapeszac ale naprawde złote dziecko. Ma juz 8 zabków...jeden za drugim wychodzi ale w nocy bardzo spokojnie nawet nie pamietam kiedy uzywalismy zelu do dziaselek.
Nawet wydłuzył sobie czas spania bo zasypia o 20,30 i jeden przebudzenie jest o 6,00 na mleczko i potem znow spi do 9.
teraz to tak jakby go nie było.Ale o z tego jak wokol jest masa obowiazkow domowych.

W pracy młyn totalny wszysc nagle sie obudzili ze cas kupic buty i takiego sajgonu juz dawno nie było...ale warto było bo super wysokie premie otrzymalysmy.
Jutro na szczescie mam wolne wiec na pewno na jakies zakupki wyruszymy a co raz sie zyje.
Ja juz oznajmiłam mezusiowi ze chce jakas bawelniana ładna pizamke i prostownice do wlosów.

:-) :-) :-) :-)
Oczekujaca witaj ja jestem z Zor wiec tez bardzo blisko.

Dziewczyny mysle ze sie nie gniewacie na mnie :baffled: :baffled:

reklama
Luczynka ja tez bym dała Twojje Oliwci tez wiecej. bardzo silna z niej dziewczyn. Tak szybko główkę już dzwiga...brawo brawo brawo:-) :-)

iza blok super ,widac czysto w koło i zadbanie :tak:az ci zazdroszcze :baffled:Karolcia słodko spi jak zawsze a ta minka:-D
luszczynka mała ssłodziutka:tak:
ewcik witaj ,niegniewamy się

Widze ze znów poruszony został temat teściowych ..no ja z moja nie rozmawiałam od 15,10 czyli od Roczku Filipka.
Chyba sie pogniewała . Wymysliła jakies smieszny pokaz jakiejs maszyny wielofunkcyjnej i to w srode. ja z pracy wracam o 18,45 a do tego w srody Grzes ma kurs jezykowy wiec wraca o 2,30 wiec nawet nie wiem kiedy co mam zrobic a gdzie dopiero jakis pokaz zrobic. Ona miewa czasem szalone pomysly ale nigdy nie dostrzega ze komus moze to nie pasowac.

Odebralismy juz Filipkowi paszport wiec do czech mozna juz smigac.
dziewczyny znacie jakies fajne miesca blisko granicy lub fajne sklepy w Czechach????

jestem mi :eek: tez sie trafia ze jak jestem to nikogo nie ma ;-)w cechach jeszcze nie byłam tzn w sklepach niedaleko granicy wiec niewiem ,kiedys diablica ze w bohuminie jakis wielki jest:tak:

reklama
Do góry