iza1
Fanka BB :)
Mokkate raczej kolka to nie jest, wczoraj owszem jadła parę nowych rzeczy a w poprzednie dni
a to juz się powtarza kilka wieczorów z rzędu i naprawdę wygląda to na złość. Wczoraj np. wszystko było ok.do czasu. wykąpałam ją, była pogodna śmiała się, potem wieczorna toaleta, dziecko pogodne, karmienie, położyłam ją, trochę pofikała po czym zaczęła zasypiać, nagle przebudziła się i krzyk
. A przedwczoraj już w wanience wydzierała się jakbym jej nie wiadomo jaką krzywde robiła. Naprawdę nie umiem jej zrozumieć, musi się wypłakać i dopiero zasypia.
a to juz się powtarza kilka wieczorów z rzędu i naprawdę wygląda to na złość. Wczoraj np. wszystko było ok.do czasu. wykąpałam ją, była pogodna śmiała się, potem wieczorna toaleta, dziecko pogodne, karmienie, położyłam ją, trochę pofikała po czym zaczęła zasypiać, nagle przebudziła się i krzyk
. A przedwczoraj już w wanience wydzierała się jakbym jej nie wiadomo jaką krzywde robiła. Naprawdę nie umiem jej zrozumieć, musi się wypłakać i dopiero zasypia.
A jaki macie ten rytuał? Chodzi o kąpiel itp?
.
,super że mimo wszystko mnie jeszcze lubisz
Lenka faktycznie miała 8 ząbków wcześniej a tu trach patrzę a juz 2 się wykluły
.A w takim razie z okazji dostania nowych spodni poproszę Karolcię o fotkę w tych nowych ciuszkach
.A ten rytuał to dłuuugi jest
.
ale musielibyśmy najpierw wygrać w totka
ale mam nadzieję że wróci do normy.